Tohum Topu Atışı Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giyim markası BLACKSPADE sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen önemli bir adım attı. Alt giyim markası Narkonteks’in çatısı altında faaliyet gösteren ve ürünlerini geri dönüştürülmüş hammaddelerle üreten bir marka olarak öne çıkıyor. BLACKSPADE sürdürülebilirlik yolculuğunda ileri teknolojik çözümler geliştiren sosyal girişim platformu Ecording ile iş birliği yaparak dikkat çekici bir projeye imza attı. BLACKSPADE çeşitli iklim koşullarına uyumlu fonksiyonel kaliteli ve konforlu ürünlerle ev termal spor rahat mayo ve çorap koleksiyonlarıyla tüm aile fertlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Alışveriş Yapan Her Müşteriye Ekolojik Farkındalık İle Tohum Topu Atışı

Narkonteks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Narbay markanın kuruluşundan itibaren sürdürülebilirliği ilke edindiğini ve bu iş birliğiyle birlikte müşterilerine her alışverişlerinde çevresel farkındalık sağladıklarını belirtti. BLACKSPADE internet sitesi ve mağazalarından yapılan her bir alışveriş için Ecording’in geliştirdiği Ecodrone’lar aracılığıyla tohum topu atışı gerçekleştirdi. Bu işbirliği uzun vadeli bir ortaklık olacak ve her alışverişte doğaya binlerce tohum ekilmesini sağlayacak.

Sürdürülebilirlik İçin Doğal Hammaddelerle Üretim ve Geri Dönüşüm Odaklı Yaklaşım

BLACKSPADE sürdürülebilirlik yolculuğunda doğal hammaddelere ve geri dönüştürülmüş elyaflara odaklanıyor. Marka organik pamuk doğal iplik ve polyester kumaşlar gibi ekolojik mahsullerden ve geri dönüştürülmüş elyaflardan elde edilen malzemeler kullanarak koleksiyonlarına hayat veriyor. Bu yaklaşım sayesinde tekstil geri dönüşümüyle toprak ve su kirliliğini azaltırken enerji ve su tasarrufuna da katkı sağlıyor. BLACKSPADE çevre dostu üretim süreçleriyle çevreye ve ekonomiye olumlu etkiler yapmayı hedefliyor.

Tohum
Tohum

Moda Dünyasında Sürdürülebilirlik İçin Yeşil Bir Adım

Geri dönüşümün hazır giyim sektöründeki sürdürülebilirlik çalışmaları için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Narbay geri dönüştürülmüş elyaflar ve sertifikalı organik kumaşlarla üretim ve tasarım süreçlerini desteklediklerini belirtti. Ecording iş birliği sayesinde ise daha yaşanabilir bir dünyanın inşasına müşterileriyle birlikte katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Narbay her bir alışverişin tohum topu atışıyla yeşillendirilen alanların büyüklüğünün 15 futbol sahasını bulduğunu belirtti. BLACKSPADE sürdürülebilirlik alanında atılan bu adımla sektörde örnek bir marka olmayı sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tohum Topu Atışı Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin