Türkiye Urugay İle Görüştü! Avrupa Bunu Konuşuyor! Anlaşma Sağlandı!

Türkiye ile Uruguay arasında iş birliğini geliştirmek amacıyla ULUSKON ULUSLARARASI Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu genel merkezinde bir toplantı gerçekleştirildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye ile Uruguay arasında iş birliğini geliştirmek amacıyla ULUSKON ULUSLARARASI Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu genel merkezinde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Atasoy Uruguay Büyükelçisi Hugo Arturo Cayrus Maurin ve alanında uzman iş insanları katıldı.

Nezaket Atasoy Ticarete Yön Veren Çalışmaların Devam Edeceğini Açıkladı

Toplantının açılışında Büyükelçi Maurin ve ULUSKON Başkanı Atasoy kısa bir şekilde ülkelerinden ve yapılacak iş birliğinden bahsettiler. Atasoy Türkiye’yi ve uluslararası düzeyde ses getirmiş olan ULUSKON u Uruguay Büyükelçisi ve iş insanlarıyla ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti. Atasoy ULUSKON un daha önce birçok ülkede ticarete yön veren çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaların devam edeceğine inandığını belirtti.

Türkiye ile Uruguay iş birliği toplantısı ULUSKON’da gerçekleştirildi

Türkiye İle Uruguay İhracat ve İthalat Yatırımlarını Artıracak

Atasoy Türkiye ile Uruguay arasında ihracat ithalat ve yatırımları artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Latin Amerika’nın lojistik açıdan önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan Atasoy Uruguay’ın bu coğrafyada dikkat çeken bir ülke olduğunu söyledi. Uruguay ekonomisinin canlı ve büyüyen bir yapıya sahip olduğunu belirten Atasoy ülkede demokrasinin gelişmiş olması ve serbest ekonomi şartlarına uyulmasının büyük etkisi olduğunu ifade etti.

Türkiye ile Uruguay iş birliği toplantısı ULUSKON’da gerçekleştirildi

Türkiye ile Uruguay arasında özellikle ihracat ithalat ve yatırım alanlarında iş birliğine yönelik ortak bir irade bulunduğunu belirten Atasoy ULUSKON iş insanlarıyla birlikte Uruguay Büyükelçisi tarafından şekillendirilecek bir programa uygun olarak yakın bir gelecekte Uruguay a bir ziyaret gerçekleştirileceğini söyledi.

Türkiye İle Uruguay Arasında Daha Fazla Yatırım Fırsatları Olacak

Bu toplantıda iş insanları da kendi sektörleriyle ilgili sunumlar yaparak Türkiye ile Uruguay arasındaki iş birliğini geliştirmeyi amaçladılar. Tarım turizm ekonomi ve diplomatik ilişkiler gibi konular da ikili görüşmelerde ele alındı. Türkiye ile Uruguay arasındaki iş birliği toplantısı ULUSKON da verimli bir şekilde gerçekleşti ve iki ülke arasında daha fazla ticaret yatırım ve iş fırsatlarının geliştirilmesi için atılan adımlar umut vaat etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye Urugay İle Görüştü! Avrupa Bunu Konuşuyor! Anlaşma Sağlandı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin