Youtube Content Summit 2023 etkinliği Peninsula Istanbul otelde gerçekleşti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Youtube Content Summit 2023 etkinliği Peninsula Istanbul otelde gerçekleşti.

Youtube Türkiye ekibinin geleneksel olarak düzenlediği “Youtube Content Summit” organizasyonu bu sene 18 Ekim tarihinde The Peninsula Istanbul otelde yapıldı. Davette çok sayıda fenomen, youtuber ve Youtube’un Türkiye’de faaliyet gösteren iş ortakları da yerini aldı. Davete katılan çok sayıda içerik üreticisiyle beraber sanatçı camiasından yakından tanıdığımız; müzisyen ve PDND şirketinin kurucusu Soner Sarıkabadayı, Orkun Işıtmak ve Doğan Kapak gibi isimlerin de yer aldığı etkinlik, Youtube Türkiye’nin yöneticisi Timur Altop önderliğinde ve partner temsilcileri Kaan Dönmez, Semra Karaibryam ve Ecenur Doğan’ın sunumlarıyla gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Dijital medya sektörünün sorunlarının ve Youtube’un geliştirmelerinin bahse konu alındığı konferansta televizyonculuk sektörünü geride bırakan ve dünyada tekelleşmeye giden Youtube’un yeni yol haritası ve içerik üreticilerine sunacağı yeni imkanlar ele alındı. Ayrıca Youtube Shorts topluluklarının Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu temsilcisi Ina Fuchs da ekibiyle beraber Meyzi Adoni ile birlikte katılım gösterdi. Tik tok’a rakip olarak Shorts kategorisinde iddaa’lı bir şekilde ilerleyen Youtube’un bundan sonraki dönemde algoritmalarını daha fazla Shorts üzerinden ilerleteceğine dair önemli vurgularda bulunuldu. Dijital dünyanın çok önemli bir bölümünü ele alan Google yani Youtube Türkiye ekibi bundan sonraki dönemlerde yeni içerik üreticilerine daha fazla destek olacağını ve üreticilerin gelişimlerinin kendilerini mutlu ettiklerini açıkladı.

 

 

Dijital içerik üreticiler etkinliklerden memnun!

İçerik üreticileri ve fenomenler Youtube’un bu etkinliklerinde kendi aralarında yeni dostluklar kurarak yeni içeriklerin üretilmesine katkı sağladığını belirtiyor. Aynı zamanda Youtube partner desteklerinin çok önemli olduğunu ve kendilerinin daha doğru yönlendirildiğini bildiriyorlar.

Davete katılan içerik üreticileri arasında Haluk Tatar, Emirorhanz (Emir Furkan Orhan), İbrahim Dursun, Ezgi İrem Katık, Ayşenur Sena Tarakçı, Emre Velioğlu, Merve Nur Çarlıoğlu, Burak Aktürk, Tasarımcı Dayı (Burak Doğan), Canan Eroğlu, Spunkram (Onur Naci Öztürkler) , Hejajeh, Tuna Tavus, Devran Naz, Fırat Sobutay, Ozan Sihay, Murat Soner, Ceyhun Işık, Yasin Pehlivan, Oğuz & Elif Solmaz, Hasan Mucci, İlhan Aslan, Orheyn , Emirsrcn (Emir Sarıcan) ,Recep Öztürk, Serhan Demirkoparan, Mert Bayantemur, Furkan Akman, Yasenya Sude Koçoğlu, Onurcan Çam, Vladimir Nabatov, Aydin Gökşin, Kadir Alkan, Şeyda Erdoğan, Nilufer Zohori, Kurgusal Şeyler (İlke), Merve Veziroğlu, Alihan Kalkan, Emreizm (Emre Mönür), Atakan Bektaş, Oğuzhan Keser  de katılım gösterdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Youtube Content Summit 2023 etkinliği Peninsula Istanbul otelde gerçekleşti.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin