Zonguldak Alaplı Cesetle Selfie

Zonguldak'ta yaşanan olayda, M.C.Y. isimli bir kişi ilişki yaşadığı Filiz K.'nin yatakta cansız bedeniyle selfie çekip bu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ta yaşanan olayda, M.C.Y. isimli bir kişi ilişki yaşadığı Filiz K.’nin yatakta cansız bedeniyle selfie çekip bu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Filiz K.’nin otopsisinde kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. M.C.Y., ifadesinde Filiz K.’nin sızdığını düşündüğünü ve bu nedenle selfie çektiğini ve ardından evden ayrıldığını söyledi. M.C.Y. serbest bırakıldı.

Olay, Zonguldak’ın Alaplı ilçesinin Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Filiz K.’den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Filiz K.’nin evine gitti ve kapıyı açan olmadığı için savcılık izniyle eve giriş yaptı. Ekipler, Filiz K.’nin yatakta cansız bedeniyle karşılaştı. Ölümü şüpheli bulunan Filiz K.’nin cansız bedeni otopsi için hastaneye götürüldü.

Polisin yaptığı araştırmada, Filiz K.’nin evine ilişki yaşadığı M.C.Y. ile son saat 03.47’de girdiği tespit edildi. M.C.Y. ve Filiz K.’nin apartmanın asansöründe son görüntülerine ulaşıldı. M.C.Y.’nin Filiz K.’nin cansız bedeniyle selfie çektiği ve bu fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştığı belirlendi. Bunun üzerine M.C.Y. gözaltına alındı.

M.C.Y., ifadesinde Filiz K. ile birlikte gece içki içtiklerini ve uyuduklarını söyledi. M.C.Y., Filiz K.’nin sızdığını düşündüğü için selfie çektiğini ve olayı garipsemeyerek evden ayrıldığını belirtti. Filiz K.’nin otopsisinde ise kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. M.C.Y.’nin psikolojik sorunları olduğu öğrenildi ve ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldak Alaplı Cesetle Selfie

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin