Abdullah Avcı: ‘’Fenerbahçe Maçını Kazanacağımıza İnanıyorduk’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe’yi mağlup etmelerinin ardından açıklama yaptı. Özel bir galibiyete imza attıklarını ifade eden tecrübeli hoca, ‘’Hafta boyunca bu maça hazırlandık. Galibiyet alacağımıza inanıyorduk ve başarılı oldu. Mutlu şekilde İstanbul’dan ayrılıyoruz’’ dedi.

Trendyol Süper Lig’in 11’inci haftası Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçla devam etti. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan maçın favorisi olarak sarı lacivertli ekip gösteriliyordu. Trabzonspor’da teknik direktörlük koltuğuna yeniden oturan Abdullah Avcı ise ezeli rakibinin planlarını alt üst etmeyi başardı. Tecrübeli tekn adam ve öğrencileri tarihi bir galibiyete imza attı. Trabzonspor’un yıllardır deplasmanda mağlup edemediği ezeli rakibi karşısında aldığı galibiyetin ardından yurt genelinde bordo mavili taraftarlar sokaklara döküldü.

 

‘’Sadece Kazanmak Üzerine Plan Yaptık’’

Trabzonspor’un sahaya çıktığı her maçı kazanmak için oynadığına dikkat çeken Teknik Direktör Abdullah Avcı, ‘’Bu haftanın başından beri maç hazırlıklarımızı başarılı bir şekilde tamamladık. Sadece kazanmak için planlar hazırlamıştık. Çalışmalarımız bu yönde oldu. Maçın ilk çeyreğindeki planımız rakibimizin baskısını kırmak üzerine kuruldu. Bu sayede de ters taraftan yaptığımız ortayla gol üretebildik. İlk devrede 2’nci golü bulmamıza rağmen iptal edildi. Faul verilen pozisyonun bir benzerini biz de yaşadık, rakibimiz penaltı kazandı. Takım olarak kalemizde çok gol görmüyoruz. Akan oyun içerisinde kalemizi gole kapatıyoruz. Sahaya galibiyet için çıkmıştık ve istediğimizi aldık’’ diye konuştu.

Abdullah Avcı: ‘’Özel Bir Galibiyete İmza Attık’’

Uzun yıllar sonra Trabzonspor’un şampiyonluk kupasını kazanmasını sağlayan teknik direktör Abdullah Avcı, ‘’Şehrimizdeki insanların nasıl bir takım istediğini biliyorum. Takımlarını izlemek istedikleri oyun anlayışını anlıyorum’’ dedi. Trabzonspor Teknik Direktörü Avcı açıklamasına şöyle devam etti:

‘’Takımımızın gelişimi açısından önemli bir galibiyet aldık. Sürekli çalışmaya devam edeceğiz, bu sayede de oyun anlayışımız gelişecek. Rakibimizin baskılı oyununu kırarak başladığımız maçta hiç durmadık. Baskı yaptık. Bu baskıyı sürekli artırarak oyunu yönlendirmeyi başardık. İkinci devre üst üste goller ürettik. Rakibimiz bu goller karşısında zor duruma düştü. Beklemeden ve baskı kurarak oynamaya çalıştık. 26 senenin ardından buradan galibiyetle ayrılmanın keyfini yaşıyoruz. Trabzonsporluların mutluluğunu paylaşıyorum.

Takımımız henüz yeterli seviyede değil, ama ilerleme kaydediyoruz. Sakatlığı bulunan oyuncularımız takıma katılacak. Nasıl daha iyi oynarız sorusuna yanıt arıyorum. Bir önceki hafta oynadığımız maçta da bölüm bölüm iyi oyun sergiledik. Lakin, istediğimiz sonuçları alamadık. Derbi maçlarının oyuncular üzerindeki konsantrasyon etkisi farklı oluyor. Galibiyetle ayrıldığımız için ivmenin yukarı çıktığını görüyoruz. Mental açıdan bu galibiyet bize iyi geldi.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Abdullah Avcı: ‘’Fenerbahçe Maçını Kazanacağımıza İnanıyorduk’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin