Daniel Amartey: ‘’Bizim İçin Zor Bir Sezon Oluyor’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Daniel Amartey galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın bu sezon zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken yıldız futbolcu, ‘’Takım arkadaşlarım ve teknik heyetimizle birlikte elimizden geldiği kadar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sürekli olarak çalışıyoruz. Birbirimize yardımcı olmanın yollarını arıyoruz. İdmanlarımız da gayet iyi geçiyor. Bu süreç elbette düzelecektir. Yaşadığımız olayların kolay olmadığını düşünüyorum’’ dedi.

Siyah Beyazlı Ekip Moral Depoladı

Süper Lig’in 24’üncü haftası Beşiktaş-Trabzonspor derbisine ev sahipliği yaptı. Derbiden galibiyet ile ayrılan siyah beyazlı ekip moral depoladı. Siyah beyazlı taraftarların yoğun destek verdiği maçtan 2-0’lik skorla ayrılan Kara Kartal, sezon sonuna kadar yarışın içerisinde olacağının mesajını verdi. Haftanın en önemli maçının ardından medya mensuplarının karşısına çıkan yıldız futbolcu Daniel Amartey birlik ve beraberlik mesajları verdi. Galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirten tecrübeli oyuncu, ‘’Teknik Direktörümüz tarafından nerede oynamam gerektiği söylerse orada oynarım. Benim için mevkilerin bir önemi yok. Farklı mevkiler de görev alabiliyorum. Esas dikkat edilmesi gereken hangi pozisyonda oynadığım değil. Teknik Direktörümüzün oyun içinde benden istedikleri sahada uygulayabilmem ve iyi oynamamdır. Buna dikkat ediyorum’’ diye konuştu.

Daniel Amartey: ‘’Bu zorlu süreç düzelecektir’’

Süper Lig’de üst üste kötü sonuçlar alarak şampiyonluk mücadelesinde geri düşen siyah beyazlı ekip derbi galibiyeti ile moral buldu. Sezon başından itibaren yaşanan sürecin zorluğuna dikkat çeken Daniel Amartey, ‘’Bu yaşanan süreç bizim açımızdan da kolay geçmedi. Futbol doğası gereği böyle bir oyundur. Bazı maçlarda kayıplar yaşarsınız. Bazı maçlardan ise galibiyet ile ayrılarak mutlu olursunuz. Futbolun içerisinde hem kazanmak hem de mağlup olmak bulunmaktadır. Öte yandan bizim açımızdan sezon çok zor geçiyor. Hepimiz çaba gösteriyoruz. Elimizden ne gelirse yapmaya gayret ediyoruz. Takım halinde çok çalışıyoruz. Birbirimize sürekli olarak yardımcı olmaya dikkat ediyoruz. İdmanlarımız da çok güzel ve iyi bir şekilde geçiyor. Bu zorlu sürecin sona ereceğini ve düzeleceğini düşünüyorum. Lakin, yaşadığımız dönemin kolay olmadığı da bilinmelidir. Taraftarlarımızın bizden beklentileri bulunuyor. Maçları kazanmamızı istiyorlar. Biz de bunu istiyoruz ve elimizden geleni sahaya yansıtmak için çalışmalarımıza devam ediyor’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’Afrika Kupası geride kaldı’’

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele ettiğini ve milli takımı için elinden geleni yaptığını ifade eden Daniel Amartey, ‘’Bu süreç artık geride kaldı. Çok iyi şekilde mücadele ettik ama bu yeterli olmadı. Kupadan elendiğimiz için üzgünüm. Lakin, şu anda bu süreç geride kaldı ve önüme bakmak zorundayım. Futboldaki tek odak noktam takımımla iyi sonuçlar almaktır. Beşiktaş’ın başarısına odaklanmış durumda bulunuyorum. Hem mental hem de fiziksel olarak iyi bir durumda olduğumu söyleyebilirim. Kulübümüzün sağlık ekibi benimle çok güzel ilgilendi. Fizyoterapistler benim daha iyi duruma gelmem için yardım etmeye devam ediyorlar. Oynadığım bütün maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maçlara hazırlanırken fiziksel olarak hazır durumda olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum’’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Daniel Amartey: ‘’Bizim İçin Zor Bir Sezon Oluyor’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin