Emre Belözoğlu: ‘’Fenerbahçe Karşısında En İyisini Yaptık’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanına çıkan MKE Ankaragücü sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ‘’Fenerbahçe çok güçlü bir rakip. Bu oyun gücü karşısında durmak kolay değil. Bizim oyuncularımız ise kapasiteleri çerçevesinde ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıttılar’’ dedi.

Hem Oyunda Hem Skorda Yenildiler

Süper Lig’de 23’üncü hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde MKE Ankaragücü maçı oynandı. Ankara temsilcisinin yeşil sahadan hem oyun hem de skor olarak mağlubiyetle ayrıldığı maç tartışma yarattı. Maçın ardından açıklama yapan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ‘’Bugün sahadan mağlubiyetle ayrıldığımız için üzgünüz. Lakin, rakibimiz bizden çok daha iyi bir takım ve önemli bir güçleri bulunuyor. Maçın ilk yarısında oyun planımıza uygun kalmaya dikkat ettik. Oyun planının dışına çıktığımızda ise rakibimiz tarafından goller bulundu. Bireysel olarak oyuncuların yakaladığı momentuma cevap vermemiz kolay değildi. Oyuncularımız, rakibimizin gücü karşısında kendi kapasiteleri çerçevesinde ellerinden geleni sahaya yansıttılar. Bu anlamda hepsine tek tek teşekkür ederim. Biz sadece savunma odaklı ilerlemiyoruz. Aynı zamanda hücumda da önemli işler yapmak istiyor, bu yönde hem isteğimiz hem de arzumuz bulunuyor. Oyunu savunma ve hücum diye ikiye ayırmadan bütün halinde değerlendiriyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu: ‘’Lig’de Üst Sıraları Hedefliyoruz’’

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ‘’Bu sezon sadece 4 kez sahadan mağlubiyet ile ayrıldık. Topun kontrolünü almayı hedefleyen bir oyun anlayışımız var. Savunma açısında da bir planımız bulunuyor. Aynı şekilde hücumda da başarılı olmayı istiyoruz. Sezonun geri kalan kısmında da galibiyetler alarak ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. Ligimizdeki oyuncu performansları ve kaliteleri bariz olan takımlar bulunuyor. Pendikspor da önemli transfer hamlelerinde bulundu. Aynı şekilde bizim de iyi bir şekilde ilerlediğimiz görülüyoruz. Yeni transferler yapacağız. Yeni oyuncularımızla birlikte ligde üst sıralarda yer almak için mücadele edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emre Belözoğlu: ‘’Fenerbahçe Karşısında En İyisini Yaptık’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin