Volkan Demirel: ‘’Hatayspor, Türkiye’nin En Temiz Takımı’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor, Süper Lig’in 23’üncü haftasını galibiyet ile kapattı. 10 haftadır galibiyet alamayan Hatayspor, Adana Demirspor maçında döngüyü kırmayı başardı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Hatayspor 3 Puanla Can Buldu

Süper Lig’de 23’üncü hafta maçları heyecan dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Hatayspor, Adana Demirspor’a konuk oldu. Hatayspor sahadan 1-0’lik skorla ayrıldı. Üst üste 10 haftadır galibiyet alamayan Hatayspor, 3 puanla can buldu.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ‘’Bugün sahadan galibiyetle ayrılan taraf olduğumuz için bir parça rahatlamış olduk. Kazandığımız ve hanemize 3 puan eklediğimiz için mutluluk duyuyoruz. 10 hafta boyunca sahadan galibiyetle ayrılamamıştık, buna rağmen takımım ne yaptığını bilerek oynuyordu. Bazı zamanlarda sahaya kötü oyun yansıttık. 2 haftadır ise daha farklı şekilde oynuyoruz. Savunma yönümüzü güçlendirdik. Puan almak çok önemli ama bizim asıl planımız bu değil. Zor zamanlardan geçiyoruz. Para harcamadan da geleceğe yönelik adımlar attık. Benim asıl hedefim kulübümüzün gelecek yıllarda yarışın içerisinde yer almasıdır. Hiç borcumuz yok. Bu yönüyle ülkemizin en temiz takımı olduğumuzu söyleyebiliriz’’ diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Volkan Demirel: ‘’Hatayspor, Türkiye’nin En Temiz Takımı’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin