Adana’da İki Otomobilin Çarpıştığı Kaza Kameralara Yansıdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Kozan ilçesinde iki otomobil birbirine çarptı. Öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası yoldan geçen başka bir sürücü tarafından an ve an kameraya kaydedildi. Trafik kazasında otomobiller hasar alırken, sürücülerin de yaralandığı açıklandı.

Adana’da Kavşakta Kaza Oldu

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Varsaklar Mahallesi’nde trafik kazası oldu. Öğlen saat 13:00 civarında meydana gelen kaza kavşakta yaşandı. Hasan K. tarafından kullanılan 80 HC 812 plakasındaki otomobil, aynı yol güzergahında ilerleyen Tuğrul H. tarafından kullanılan 01 ZH 252 plakalı otomobile vurdu.

Araç Kamerasıyla Kazı Anı Kaydedildi

Varsaklar Mahallesi’ndeki yolda meydana gelen trafik kazası, aynı yolda ilerleyen başka bir aracın kamerası tarafından kayıt altına alındı. Kazaya tanıklık eden vatandaşlar tarafından hem polis ekiplerine hem de sağlık çalışanlarına haber verilerek yardım talep edildi. Olay yerine intikal eden polis kazayla ilgili tutanak tuttu. Trafik kazasında Tuğrul H. ve Hasan K.’nin yaralandığı tespit edildi. Kozan Devlet Hastanesi’ne ambulans ile sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Otomobiller de ise maddi hasar meydana geldi. Polis, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını duyurdu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana’da İki Otomobilin Çarpıştığı Kaza Kameralara Yansıdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin