İzmir’de Pompalı Tüfekle Ateş Açan Şüpheli Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Menemen ilçesindeki düğünü kana bulayan 18 yaşındaki Metin S. tutuklandı. Düğün sahibi tarafından kargaşa çıkardığı gerekçesi ile kovulan Metin S. pompalı tüfekle ateş açmıştı. 16 yaşındaki Aytekin Elkakmış’ın öldüğü silahlı saldırı da düğüne katılan 7 kişi de yaralanmıştı. Mahkeme, Metin S.’nin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

En Mutlu Gününü Kana Buladı

İzmir’in Menemen ilçesindeki Kazımpaşa Mahallesi’ndeki bir düğünün sonu kanlı bitti. Dün akşam saat 23:00 civarında meydana gelen olayda, düğüne katılan 18 yaşındaki Metin S.’nin pompalı tüfekle ateş açtığı öğrenildi. Alkollü olduğu tespit edilen Metin S., aşırı davranışları nedeniyle rahatsızlık verdiği için düğünden kovuldu. Düğün sahibinin sahneye çıkarak mikrofonla Metin S.’nin dışarı çıkmasını istediği öğrenildi. Metin S. ve yanında bulunan arkadaşı 25 yaşındaki Lütfi H. Salondan ayrıldı. Yaşanan olayı kaldıramayan Metin S.’nin bir eline pompalı tüfek diğer eline beylik tabanca alıp düğün salonuna geri dönmesi ise korku dolu anlara neden oldu.

İzmir’de Silahlı Saldırı

18 yaşında olduğu öğrenilen Metin S. düğün salonuna elinde silahlarla geri dönerek dehşet saçtı. Müziğin kapatılmasını isteyen Metin S. ardından rasgele ateş açtı. Pompalı tüfek ile ateş edilmesi sonucu saçmalarla 8 kişinin yaralandığı belirlendi. Metin S.’nin ateş etmeyi bırakması sonucu, düğüne katılan konuklar polis ekiplerini arayarak yardım talebinde bulundu. Polis ekipleri tarafından düğün salonuna baskın yapıldı. Tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan vatandaşlara ise sağlık personeli yardım etti. Menemen Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan Aytekin Elkalkmamış tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı. 16 yaşındaki genç yaşamını yitirdi. Metin S.’nin silahlı saldırısı sonucu yaralanan diğer 7 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

Düğünü Kana Bulayan Şüpheli Tutuklandı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Metin S. ve arkadaşı Lütfi H.’nin ifade işlemleri tamamlandı. İzmir Adliyesine sevk edilen şüpheliler hakim karşısına çıktı. Mahkeme tarafından Aytekin Elkakmamış’ın ölümüne ve 7 kişinin yaralanmasına neden olan Metin S.’nin tutuklanmasına karar verildi. Mahkeme, Lütfi H.’nin ise tutuksuz yargılanmasına, adli kontrol şartının uygulanmasına karar verdi. Metin S. cezaevine teslim edildi. Polis, olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Pompalı Tüfekle Ateş Açan Şüpheli Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin