Manisa’da 3 Çocuk Babası Çiftçi Tarlada Ölü Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Salihli ilçesinde 3 çocuk babası olduğu öğrenilen İlhan Yaşar’ın cansız bedeni bulundu. Mısır tarlası bulunan İlhan Yaşar’ın cansız bedenini yakınları da tarlada buldu. Polis tarafından 67 yaşındaki çiftçinin ölümü şüpheli olarak görüldüğünden soruşturma başlatıldığı açıklandı.

 

Manisa’da Şüpheli Ölüm

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi’ndeki Asfalıbük bölgesinde yaşanan olay şüphe uyandırdı. Akşam saat 19:00 civarında meydana gelen olayda 67 yaşındaki İlhan Yaşar’ın cansız bedeni bulundu. Mısır tarlası bulunan ve çiftçilik yaparak geçimini sağlayan İlhan Yaşar’ın cansız bedeni tarlasında bulundu. Mısır tarlasındaki traktörün yanında hareketsiz bir şekilde yattığı tespit edildi.

Otopsi Sonucuna Göre Ölüm Sebebi Belirlenecek

Salihli ilçesinin Asfalıbük bölgesindeki çiftçiler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak İlhan Yaşar’ın hareketsiz bir şekilde yerde yattığı bildirildi. Olay yerine hem jandarma ekipleri hem de sağlık personeli gelerek talihsiz adamın durumu kontrol edildi. 3 çocuk babası olduğu öğrenilen 67 yaşındaki İlhan Yaşar’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. İlhan Yaşar’ın cansız bedeni Salihli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi işleminin uygulanacağı öğrenildi. Polisin şüpheli ölüm olarak değerlendirdiği olayla ilgili inceleme başlatıldı. İlhan Yaşar’ın naaşı otopsi işlemlerinin tamamlanmasından sonra cenaze için ailesine teslim edilecek. Asfalıbük bölgesindeki vatandaşlar ise İlhan Yaşar’ın kalp sorunları olduğunu, bu yüzden kalp krizi geçirdiğinden şüphelendiklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Manisa’da 3 Çocuk Babası Çiftçi Tarlada Ölü Bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin