Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: ‘’Milletimizin Hedeflerine Odaklandık’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı tarafından partisinin Ümraniye’deki ilçe başkanlığı ziyaret edildi. Türkiye’nin Ak Parti döneminde 21 senelik kazanımları olduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ‘’İktidarda olduğumuz 21 yıl boyunca önemli bir mücadele içerisinde bulunduk ve önemli kazanımlar elde ettik. Bu kazanımlarımızı da hepimiz görmekteyiz. Davamızı daha ileri bir noktaya taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yerel seçimlerde de kazanarak yerel yönetimlerdeki birlik ve bütünlük içindeki yapıyı koruyacağız’’ dedi.

 

‘’Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Doğru İstikametteyiz’’

Ak Parti’nin İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki teşkilatını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ülke gündemi ve yerel seçim süreciyle ilgili önemli açıklamalara imza attı. Ak Parti’nin 21 yıllık dönem içerisinde önemli bir mücadele içerisinde olduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, ‘’Ak Parti’nin çatısı altında yürütmüş olduğumuz mücadele davamızı ileri bir noktaya taşımak içindir. Bu mücadelemizle birlikte ülkemizin güçlü yapısını inşa etmeye yönelik gayretimiz bulunmaktadır. Biz milletimizin hem hedeflerine hem de umutlarına odaklanarak ilerliyoruz. Zaman içerisinde partimizin içerisinden çıktığını belirtenler oldu. Çeşitli ihanetler ile karşılaştığımız durumlar meydana geldi. Partimizden ayrılanların içinde olduğu durum ortadadır. Nereye gittikleri ve neler söyledikleri belli değildir. Bu ayrışmalar davaya inancınızla ilgilidir. Bizim bu davadan milim dahi sapma yaşamamızı engelleyen ve hepimizi mizanda tutan kişi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Zaman zaman bizlerin hem üzüldüğü hem de endişeye kapıldığı anlar oldu. Liderimiz ise bu şekilde davranmadı. Aksine bizleri doğru istikamete yönlendirdi. Samimiyet ve vizyon dolu hareketin altında yatan duygu ise Halka hizmetin Hakk’a hizmet olması düsturu olmuştur’’ diye konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: ‘’Seçimi Kazanacağız’’

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ‘’21 senelik Ak Parti iktidarında ülkemiz birbirinden önemli kazanımlar elde etti. Hepimiz bunlara şahitlik ediyoruz. Bu kazanımların devam etmesi içinde hükümetin yerel yönetimle birlik ve bütünlük içerisinde bir yapı oluşturması gerekmektedir. Yerel yönetimler tarafından yapılması gerekli olan şeyler bulunmaktadır. Bu gerekli şeylerin yapılmaması halinde vatandaşlarımız mağdur olacaklardır. Merkezi idare, yerel yönetimin yapması gerekenleri elbette üstlenir’’ dedi. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, ‘’Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına çalışır. Bu şekilde olması ise sağlıklı değildir. Herkesin sorumluluklarını ve işini en iyi şekilde yapması gerekmektedir. Uyum ve birlikteliğin olduğu yerde daha hızlı şekillerde gelişme meydana gelecektir’’ diye konuştu.

Türkiye Yüzyılı’nın inşa edilmesinde yerel yönetimlerin önemine dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, ‘’Yerel yönetimlerimizin de Türkiye Yüzyılı vizyonuna uyum sağlaması gerekmektedir. Bu vizyona uyum sağlanamadığı takdir de ana tempo bozuluyor. Ülkenin temposunun bozulmasına yol açıyor. İstanbul, sadece ülkemizin değil dünyanın da en önemli şehirleri arasında yer almaktadır. Göz bebeği olarak değerlendirilmektedir. İstanbul’da geride bıraktığımız 5 yıllık sürece bakalım. Perdeler, bloklar kuruluyor ve çalıştıklarını söylüyorlar. Bu şekilde devam eden bir çalışma olabilir mi? Haklarına girmemek için şunu söyleyeyim reklam panoları değiştiriliyor. Eskidikçe değiştirdikleri oluyor. Bunun dışında bir şey yapmıyorlar. Hem büyükşehirlerde hem de ilçe belediyelerinde ülkemizin vizyonuna yakışacak belediyecilik hakkı partimize ait bulunmaktadır’’ ifadelerini kullandı.

‘’Ülkemizin Yeni Dönemini Birlikte İnşa Etmekteyiz’’

Ümraniye ilçesinin Türkiye’nin mozaiği olduğunu ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, ‘’Ümraniye’de ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımız bulunmaktadır. Bu vatandaşlarımız zorunlu koşullar altında göç etmek durumunda kalmıştır. Ata topraklarını buraya gelmelerinin sebebi keyfi değildir. Kimisi çocuklarının geleceğini kurmak için gelmiştir kimisi de ekmek parasını kazanmak ve daha iyi koşullarda hayatını sürdürmek ve eğitim almak için göçmek zorunda kalmıştır. Yüzyıllar boyunca bu ilçemizde vatandaşlarımız kader birlikteliği yapmışlardır. Şehrin yönetimi içinde ortak bir şekilde hareket ederek kaderini belirleyeceklerdir. Bizim sevgimizi ve saygımızı koruyarak geleceği birlikte üretmemiz ve paylaşmamız gerekmektedir. Bu yöndeki çabalarımız devam edecektir. Türkiye Yüzyılı vizyonu bunu yansıtmaktadır. Ülkemizin geleceğini ve yepyeni bir dönemi birlikte inşa etmeye devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: ‘’Milletimizin Hedeflerine Odaklandık’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin