Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’Türkiye Yüzyılı en büyük mirasımız olacak’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 10 Ocak İdareciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınlandı. Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde 81 ilden gelen valiler ile buluştuklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Türkiye Yüzyılı vizyonu bizim gelecek nesillere bırakacağımız en güçlü miras olacaktır. Gündemimizin odak noktasının Türkiye Yüzyılı olmasından dolayı memnunuz’’ diye konuştu.

‘’Valiler, Devlet Geleneğinin Uygulayıcısı Konumundadır’’

10 Ocak İdareciler Günü sebebiyle 81 ilden gelen Valiler, Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirilen toplantıya İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’da katıldı. Türkiye Yüzyılı vizyonunun odak noktası olduğu toplantıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’81 ilde görevli valilerimiz, devletimiz için yaptıkları görevlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemiz, binlerce yıllık geçmişi ile devletin geleneğini sürdüren kurumlara sahip bulunmaktadır. Ülkemizde binlerce yıllık devlet geleneğinin oluşturduğu teamüller yaşatılmaktadır. Şehirlerimizin mülkü amirleri de bu devlet geleneğinin uygulayıcısı konumunda bulunmaktadır. Bu geleneklerin sahipleri olarak hem devletimizin içerisinde hem de milletimizin hayatında mülkü amirlerinin konumları önemli bir noktadadır’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birlik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Hem valiler hem de kaymakamlar için mesai saati kavramı olamaz. Yöneticilerimizin sorumluluk ve görevleri saatlerle sınırlı tutulamaz. Bir şehrin yöneticisi 7 gün 24 saat ve yılda 365 gün boyunca gözünü de telefonunu da açık tutmalıdır. Ülkemizin hem kalkınması hem de güçlenerek büyümesi adına hedef olarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu belirledik. Bu vizyonun şehirlerimizdeki muhatabı ise valilerimiz olacaktır. Geride bıraktığımız 21 senelik dönemde ülkemizin kalkınması, demokrasiye yönelik atımlar, hizmetlerimiz ve inşa ettiğimiz eserlerimiz bu vizyonunun temelini oluşturmaktadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Asırlara ulaşan ihmalleri telafi etmek adına gerçekleştirilen bu temel üzerinden Türkiye Yüzyılı yükselecektir. Bu vizyon ülkemizin gelecek nesillerine bırakılacak en önemli ve güçlü miras olacaktır. 81 ilden gelen valilerimizle yaptığımız toplantının ana gündem maddesi de bu vizyon oldu. Odak noktasının bu olmasından dolayı da memnuniyet içerisinde bulunuyorum. Vatandaşlarımızın Allah razı olsun dedikleri dualarını hiçbir dünyevi karşılığa değişemeyeceğiz. Bu yılda aynı hizmet anlayışı ile yola devam edeceğiz’’ diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’Türkiye Yüzyılı en büyük mirasımız olacak’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin