Gaziantep’te Feci Kaza: 3 Kişi Ağır Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde trafik kazası meydana geldi. İslahiye ile Nurdağı arasındaki karayolunda meydana gelen kazada hafif ticari araç ve kamyonet birbirine vurdu. Trafik kazası sonucunda 3 kişinin ağır şekilde yaralandığı açıklandı. Karayolunda trafik polis kontrolü ile tek şeride indirildi. Yaralıların sağlık durumlarının kritik olduğu açıklandı.

Gaziantep’te Yürek Yakan Kaza

Gaziantep’in İslahiye ilçesi ile Nurdağı arasındaki karayolunun 20’nci kilometresine yakın noktada trafik kazası oldu. Akşamüzeri saat 17:00 civarında meydana gelen kaza sonucu 3 kişinin yaralandığı açıklandı. 58 yaşındaki Kadir K. tarafından kullanılan 27 AUB 455 plakasındaki kamyonetin, Engin G. tarafından kullanılan 27 SZ 930 plakasındaki otomobile çarptığı tespit edildi. İslahiye ile Nurdağ arasındaki karayolunu kullanan diğer sürücüler tarafından kazayla ilgili olarak hem polis ekiplerine hem de sağlık çalışanlarına haber verildi.

3 Kişinin Tedavi Süreci Başladı

İslahiye ile Nurdağı arasındaki karayolunda meydana gelen kazada otomobil kullanıcısı 55 yaşındaki Engin G. ağır şekilde yaralandı. Engin G. ile birlikte otomobilin içerisinde bulunduğu öğrenilen 41 yaşındaki İbrahim G. ile 57 yaşındaki Mehmet G.’nin ağır şekilde yaralandığı açıklandı. Kamyonet sürücüsü 58 yaşındaki Kadir K.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu ve trafik kazasını yara almadan atlattığı öğrenildi. Kazanın meydana geldiği karayolunun 20’nci kilometresine yakın bölgeye gelen sağlık personeli tarafından yaralı vatandaşlara müdahale edildi. Trafik kazası sonucu otomobilin ağır hasar aldığı tespit edildi. Kazada ağır şekilde yaralanan vatandaşlar sağlık personeli tarafından acil kodu ile ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralı vatandaşların hayati tehlikesinin devam ettiği ve acil serviste tedavi edildikleri açıklandı. Polis ekipleri tarafından trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı. Kamyonetin sürücüsü Kadir K.’nin de kontrol amacı ile hastaneye götürüldüğü, daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne sevk edileceği belirtildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gaziantep’te Feci Kaza: 3 Kişi Ağır Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin