Denizli’de Ak Parti’nin Belediye Başkanı Adayları Açıklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti tarafından Denizli’deki belediye başkanı adaylarının tanıtıldığı özel bir program düzenlendi. Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın da katıldığı programda ilçelerden aday olarak gösterilen belediye başkanları açıklandı. Siyasette küslük ve kırgınlıkların olmayacağına dikkat çeken Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, ‘’Ege Bölgesi’nin incisi konumunda olan Denizli, Ak Parti’nin iktidarda olduğu 21 yıllık süreçte önemli bir gelişme kaydetti ve ülkemizin örnek şehirlerden birisi haline geldi’’ dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin belediye başkanı adayları da açıklanmaya devam ediyor. Ak Parti’nin Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen özel bir programda belediye başkanı adaylarının tanıtımı yapıldı. Nihat Zeybekçi Kongre ile Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya parti teşkilatı yoğun ilgi gösterdi. 19 ilçenin belediye başkanı adaylarının açıklandığı toplantıda Ak Parti’nin milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan ve Nilgün Ök de yer aldı. Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş da partililerle buluştu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi’de memleketindeki aday tanıtımı toplantısına ev sahipliği yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör’de programın ev sahipleri arasında yer aldı. Cumhur İttifakı’nın ortaklarından MHP’de tanıtım programına katılım sağladı. MHP adına İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve parti teşkilatı programda yer aldı. Önümüzdeki yerel seçimlerde de partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Osman Zolan’ın konuşması ile tanıtım programının açılışı yapıldı.

‘’Denizli’de Hayalleri Birer Birer Gerçekleştirdik’’

2004 yılından itibaren Ak Parti’nin belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet ettiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen yolda onun izlerini takip ederek bugünlere geldik. Şehrimizdeki hiçbir ilçe ve mahallede ayrım yapmamaya dikkat ettik. Gerekli olan hizmet neyse onu gerçekleştirmek için çalıştık. Dert sahibi olanlara derman olma çabası içinde olduk. Şehrimizde hayal olarak görülen hizmetleri birer birer hayata geçirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkamızda bulunan büyük gücünü hissettik. Onun tarafından belirlenen belediyecilik anlayışını yol gösterici kabul ederek; şehrimizi yeniden inşa edebilmek için çalıştık. Hizmet anlayışımız sadece yeni yapılar ve altyapıyla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda vatandaşlarımızın gönüllerini kazandık. Cumhurbaşkanımız tarafından bizlere her zaman söylediği gibi olmazsa olmazın vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak olduğunu bilerek hareket ettik. Hizmetlerin yanı sıra vatandaşın gönüllerinde de yer almayı başardık. Sevdamızın peşinde ilerledik, sadece bir kesimin değil tüm şehrin belediye başkanı olmak için çaba gösterdik. Tüm vatandaşlarımıza hem kapılarımızı hem de gönüllerimizi açarak bize ulaşmalarını sağladık. Önümüzdeki seçimlerde de şehrimizdeki vatandaşlarımızın en güzel ve doğru kararı vereceği inancını taşıyoruz’’ diye konuştu.

Mustafa Elitaş: ‘’Birlik ve Beraberlik İçindesindeyiz’’

Siyasette küslük ve dargınlıklara yer olmadığına dikkat çeken AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, ‘’Ak Parti içerisindeki bazı arkadaşlarımız belediye başkanı adayı olarak gösterilmedi. Lakin, bu durum onların ne küslük ne dargınlık duymalarına neden olmamalıdır. Siyaset içerisinde kırılmak ve küsmek gibi duygular bulunamaz. Ben yerine her zaman biz denilmeli ve parti düşünülmelidir. Dava adamı olarak partimiz için biz demeliyiz. Kırgınlık veya üzüntülerin olması kaçınılmazdır. Lakin, bu duyguların süresi sadece 3 gün ile sınırlı tutulmalıdır. Hiç kırılmadım veya üzülmedim dendiği zaman yalan konuşmuş olursunuz. İnsanın nefsi bulunmaktadır. Fakat, bu duyguları 3 günden fazla sürdürmek hem bizim yetiştirilme tarzımıza hem de siyaset anlayışımıza uymaz. Hatta ters gelen bir davranış biçimi olur. Ben, bu dönemle birlikte 21 yıldır siyasetin içerisinde bulunuyorum. 5 yıl boyunca da belediye başkanı olarak görev yaptım. Şimdi bu dönem milletvekilliğim 21 yıla ulaştı. Toplamda da 5 dönemi tamamlamış oldum. Bana, senin artık milletvekilliği dönemin yeterli oldu dediklerinde eyvallah diyerek yanıt verdim. Benden sonra gelen arkadaşlarımız görevi aldılar. Onların çalışmalarını izliyorum. İyi bir şekilde hizmet ettikleri durumlar karşısında da mutlu oluyorum’’ şeklinde konuştu.

 

‘’Ülkemizdeki Örnek Şehirlerimizden Biri Oldu’’

Denizli’nin Ege Bölgesi’nin incisi haline geldiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, ‘’21 yıllık iktidar dönemimizde partimizin vizyonunu en iyi ve doğru şekilde yansıtan şehirlerimizin başında gelmektedir. Partimiz tarafından belirlenen vizyona en güzel şekilde uyum sağladığı görülmektedir. Ege Bölgesi’nin incisi olarak görüyoruz, çok büyük öneme sahip olan şehirlerimizden birisidir. Ak Parti tarafından belirlenen iktidar ve yerel yönetim anlayışı geride bıraktığımız 21 yıllık süreçte ortaya konmuştur. Partimizin belirlemiş olduğu ekonomi vizyonu ortadadır. Denizli’ye baktığımızda ise hem ekonomik açıdan hem de hızlı gelişim gösterme noktasında en önemli şehirlerimizden birisi konumunda bulunmaktadır. Merkezi yönetim ile birlikte yerel yönetim arasındaki uyum sayesinde bu gelişme kaydedilmiştir. Yerel yöneticilerimiz, merkezi iktidarın aldığı kararın uygulanması açısından çok yardımcı olmaktadır. Ortaya çıkan sorunların çözüme kavuşmasını sağlamaktadır. Ülkemizin örnek şehirleri arasında yer almaktadır’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizli’de Ak Parti’nin Belediye Başkanı Adayları Açıklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin