Komşusunun Evine Pompalı Tüfekle Ateş Etti: 3 Kadın Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas’ta komşusunun evine pompalı tüfekle ateş eden F.Y. korku dolu anlara neden oldu. Sokaktan geçen 3 kadının yaralanması ile sonuçlanan olaya polis müdahale etti. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı açıklandı.

Pompalı Tüfekle Korku Saldı

Sivas merkezdeki Yüceyurt Mahallesi’nde komşular arasındaki tartışma kanlı bitti. Akşam saat 19:30 civarı meydana gelen olayda aynı mahalledeki birbirine karşı apartmanlarda oturan F.Y. ve İ.D. arasında kavga çıktı. F.Y. ile İ.D. arasındaki kavganın sebebi ise öğrenilemedi. Kavganın büyümesinin ardından 7 katlı binanın 3’üncü katındaki daire de oturan F.Y. karşı apartmana ateş etti. Pompalı tüfeği ile üst üste ateş eden F.Y. yoldan geçen 3 kadının yaralanmasına neden oldu. Ateş açılan apartmandaki bazı dairelerinde camları kırıldı, odalara kurşun isabet ettiği tespit edildi.

Silahlı Saldırgan Kaçtı

Yüceyurt Mahallesi’ndeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden olan olay polis ekiplerine ve sağlık personeline haber verildi. Tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle yaralandığı belirlenen 3 kadına sağlık personeli müdahale etti. Yaralıların, Sivas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Komşusuna ateş açan silahlı saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri tarafından F.Y.’nin yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Komşusunun Evine Pompalı Tüfekle Ateş Etti: 3 Kadın Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin