Adana’da Korkunç Kaza: 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Suriye kökenli Luay El Rabi yaşamını kaybetti. Otomobilin, elektrikli bisiklete çarptığı kaza sonucu 3 kişinin de yaralandığı tespit edildi.

Adana’da Otomobil Elektrikli Bisiklete Vurdu

Adana’nın merkez ilçelerinden Sarıçam’ın Remzi Oğuz Arık Mahallesi’ndeki Kozan Bulvarı üzerinde trafik kazası meydana geldi. Akşam saat 20:30 civarında meydana gelen trafik kazası sonucu 1 kişinin vefat ettiği, 3 kişinin ise yaralandığı açıklandı. Batuhan T. Tarafından kullanılan 80 HB 704 plakasındaki otomobil, Suriye kökenli olduğu öğrenilen Luay El Rabi tarafından kullanılan elektrikli bisiklete vurdu. Elektrikli bisiklet darbenin etkisiyle parçalara ayrıldı. Batuhan T.’nin kullandığı otomobil ise çarpmanın etkisiyle yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak devrildi.

Elektrikli Bisiklet Hurdaya Döndü

Sarıçam’ın Remzi Oğuz Arık Mahallesi’ndeki Kozan Bulvarı’ndaki vatandaşlar tarafından trafik kazasıyla ilgili olarak polis ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ve sağlık çalışanları yaralılara yardımcı oldu. Elektrikli bisikletin ikiye ayrıldığı görüldü. Sürücünün elektrikli bisikletin altında kaldığı görüldü. Elektrikli bisiklet sürücüsü Suriye kökenli Luay El Rabi’nın yaşamını kaybettiği tespit edildi. Otomobil sürücüsü Batuhan T. Ve yanında bulunan 2 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Yaralı vatandaşlar sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla en yakın hastanelere götürüldü. Trafik kazasında hayatını kaybeden Luay El Rabi’nin cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Suriye kökenli Luay El Rabi’nin naaşı defin işlemleri için ailesine teslim edilecek. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adana’da Korkunç Kaza: 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin