Afyonkarahisar’da Feci Kaza: Otobüs Şarampole Yuvarlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otobüs şarampole yuvarlandı. Otobüs sürücüsü de dahil toplam 6 kişinin yaralandığı kazada facianın eşiğinden dönüldü. Otobüs sürücüsünün aşırı hız yapmaması sonucu kaza ufak tefek yaralarla atlatılabildi.

Afyonkarahisar’da Yolcu Otobüsü Devrildi

Afyonkarahisar ile Antalya arasındaki karayolunun Karadirek köyüne yakın bölgesinde trafik kazası oldu. Akşamüzeri saat 18:30 civarında meydana gelen kazada Antalya’dan hareketle İstanbul’a giden otobüs şarampole yuvarlandı. Kamil Koç adlı otobüs firmasına bağlı 16 BBG 235 plakasındaki otobüs Sandıklı ilçesindeki Karadirek köyüne yakın bölgede kontrolden çıktı. Sürücü Uğur Efe tarafından kullanılan otobüsün karayolunda kaymaya başladığı öğrenildi. Direksiyon kontrolünü yitiren sürücü Uğur Efe, otobüsün şarampole devrilmesini engelleyemedi. Otobüs sürücüsünün aşırı hız yapmaması ise kazanın felakete dönüşmesini engelleyen faktör oldu.

Otobüs Yolda Metrelerce Sürüklendi

Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu toplam 6 kişi yaralandı. Aynı yolda ilerleyen diğer sürücüler tarafından hem polis ekiplerine hem de itfaiyeye haber verildi. Otobüs sürücüsü Uğur Efe’nin sıkıştığı yerden çıkarılması için itfaiye ekipleri yoğun çaba gösterdi. Trafik kazası sonucu yaralanan 6 kişi sağlık personeli tarafından en yakın hastanelere götürüldü. Yaralı vatandaşların tedavilerinin devam ettiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Kamil Koç adlı firmaya bağlı otobüste ise maddi hasar meydana geldi. Otobüs yolcuları tarafından yapılan açıklamada ise ‘’Kazadan hemen önce dinlenmek için mola vermiştik. Henüz, yola çıkalı yarım saat kadar olmuştu. Kaza anında ise otobüsün ön bölümünden bağırma ve çığlık sesleri geldi. Otobüs bir anda sağa doğru eğitim aldı. Karayolunda metreler boyu sürüklendiğimizi hissettik. Arka tarafta olduğumuzdan dolayı biz yara almadık. Otobüs sürücüsünün başında yarık olmuştu ama ağır şekilde yaralanmadı. Ucuz atlattık’’ ifadelerini kullandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Afyonkarahisar’da Feci Kaza: Otobüs Şarampole Yuvarlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin