Aksaray’da Sokak Ortasında Tüfekli Saldırı: 1’i Ağır 2 Kişi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray’ın merkezinde silahlı saldırı oldu. Abdullah D. tarafından kavgalı olduğu Kaan Karacaoğlu ile Onur Kandemir’e tüfekli saldırı gerçekleştirildi. 41 yaşındaki Kaan Karacaoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Abdullah A. ise olay yerinden kaçtı.

Aksaray’daki Kavga Kanlı Bitti

Aksaray’ın merkezindeki Fatih Mahallesi’ndeki 4184 nolu sokakta silahlı saldırı meydana geldi. Akşam saat 20:30 civarında meydana gelen saldırı da 2 kişi yaralandı. Abdullah D., kavgalı olduğu Kaan Karacaoğlu ile Onur Kandemir’e sokakta rastlaştı. Kavgalı oldukları öğrenilen şahıslar arasında sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışmanın kısa süre içerisinde fiziksel boyut kazandığı öğrenildi. Bunun üzerine Abdullah D.’nin otomobiline giderek tüfeğini aldığı tespit edildi. Abdullah D. kavgalı olduğu 41 yaşındaki Kaan Karacaoğlu’nu karın bölgesinden vurdu. 38 yaşındaki Onur Kandemir ise tüfek saçmaları nedeniyle kolundan yaralandı. Yaralanan Onur Kandemir ile Kaan Karacaoğlu’nun kanlar içerisinde kaldığı ve yere yığıldığını gören Abdullah D. olay yerinden kaçtı.

Polis Ekipleri Arama Çalışmasına Başladı

Fatih Mahallesi’ndeki 4184 nolu sokaktaki meydana gelen olayda silah seslerini duyan vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri ile birlikte sağlık personeli de olayın meydana geldiği yere intikal etti. Sağlık personeli silahla yaralanan Onur Kandemir ile Kaan Karacaoğlu’na yardımcı oldu. Yaralılar, acil kodu ile ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kaan Karacaoğlu’nun karın bölgesinden aldığı yara nedeniyle hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı. Polis ekipleri tarafından Abdullah D. ile ilgili arama çalışması başlatıldığı duyuruldu. Silahlı saldırıyla ilgili olarak soruşturma açıldığı bilgisi paylaşıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aksaray’da Sokak Ortasında Tüfekli Saldırı: 1’i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin