Karaman’da Oto Galerideki Silahlı Saldırıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaman’da 23 Kasım tarihinde gerçekleşen oto galerideki silahlı saldırıyla ilgili soruşturma genişletildi. Silahlı saldırının meydana geldiği anlarda yolda yürüyen bir kuryenin hayatını kaybettiği öğrenildi. Oto galeride çalışan 2 kişinin tutuklanmasına karar verildi. Galeri sahibinin ise tedavisinin tamamlanarak taburcu edildiği açıklandı.

Karaman’da Silahlı Saldırının Arkası Kesilmedi

Karaman’ın merkezinde bulunan Marayolu Caddesi üzerindeki bir oto galericiye üst üste silahlı saldırı düzenlendi. Son silahlı saldırı ise 23 Kasım tarihinde gerçekleşti. Silahlı saldırıya 4 kişinin dahil olduğu açıklandı. Silahlı saldırının meydana geldiği esnada yoldan geçmekte olan Emre Ö. ağır şekilde yaralandı. Markette kurye olarak çalıştığı öğrenilen Emre Ö. Doktorların tüm çabasına rağmen hayata tutunmayı başaramadı. Polis ekipleri tarafından silahlı saldırıyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında bir ve ikinci saldırının faillerinin kimliği tespit edildi. Oto galeriye ilk kez silahlı saldırı düzenleyen kişinin Mehmet Bayır olduğu belirlendi. İkinci silahlı saldırının ise Yusuf Balasar tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. 23 Kasım’daki son silahlı saldırıyı da Mehmet Göktekin ile beraberindeki kişilerin yaptığı öğrenildi. Mehmet Göktekin’in yanındaki kişilerin kimliklerinin henüz belirlenemediği açıklandı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri İncelemeye Alındı

Polis ekipleri tarafından yürütülen kapsamlı çalışmada güvenlik kamerası görüntüleri kritik rol oynadı. Silahlı saldırıya karışan şüphelilerin kimliklerini belirlemek için polis ekiplerinin uzun saatler boyunca güvenlik kamerası görüntülerini izlediği açıklandı. Karamandaki oto galeride çalıştıkları tespit edilen Osman Gazi Kalkan ile Hakan Can Varol’un da silahlı saldırı da karşı ateş açıkları tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu Yusuf Balasar, Mehmet Bayır ve Mehmet Göktekin’in gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldüğü açıklandı. Silahlı saldırıya karışan şüpheliler hakim karşısına çıktı. Mahkeme tarafından Yusuf Balasar ile Mehmet Bayır’ın tutuklanmasına karar verildi. Mehmet Göktekin ise adli kontrol şartıyla bırakıldı. Oto galericideki silahlı saldırıda karşı ateş açtıkları tespit edilen Osman Gazi Kalkan ve Hakan Can Varol içinde tutuklama kararı verildi. Şüphelilerin cezaevine teslim edildiği açıklandı. 3 kez silahlı saldırıya uğrayan oto galericinin sahibi İsa S. ise bacağından yaralandı. İsa S.’nin tedavi sürecinin sona erecek taburdu edildiği belirtildi. Polis ekipleri silahlı saldırıya karıştığı tespit edilen ve polisten kaçan H.A.K.Ç.’yi yakalama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karaman’da Oto Galerideki Silahlı Saldırıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin