Altay’da Paixao Bilmecesi

Altay'da Paixao Bilmecesi
Altay'da Paixao Bilmecesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden ve yaşadığı maddi problemlerden dolayı önümüzdeki sezona da transfer yapamadan girecek olan Altay’ın en önemli futbolcusu Marco Paxiao kafaları karıştırdı.

Altay'da Paixao Bilmecesi
Marco Paixao

Altay’da Paixao Bilmecesi

Yaşadığı maddi problemlerden dolayı zor günler geçiren Altay’da Marco Paxiao kafaları karıştırdı. Alacaklarını tahsil edemediğinden dolayı FIFA’ya başvurup serbest kalma hakkını elde eden golcü futbolcuya geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Ümraniyespor talip oldu. Ümraniyespor’la prensipte anlaştığı iddia edilen Paixao’nun siyah-beyazlı kulüpte kalmak istediği öğrenildi.

İzmir ekibinden alacaklarını bırakmak istemeyen 38 yaşındaki Paixao’nun kendisine acilen ödeme yapılırsa serbest kalma hakkını elde etmesine ve önemli tekliflere rağmen yeni sezonda da İzmir ekibinde forma giyebileceği belirtildi.

Geçtiğimiz 5 sezon boyunca siyah-beyazlı ekipte yer alan Paixao, Spor Toto 1’inci Lig’de 4 kez gol kralı olarak kırılması güç bir rekora imza atmıştı. Kulüp tarihine adını yazdıran Portekizli golcü ilerlemiş yaşına rağmen birçok kulübün transfer listesine girdi. Transfer yasağı bulunan İzmir ekibinin en büyük hedefi ise mevcut kadrosunu korumak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altay’da Paixao Bilmecesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin