Atık Su Tesisinde Patlama: 2 Kişi Ağır Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan atık su arıtma tesisinde patlama meydana geldi. Arıtma tesisinde çalışan 2 kişinin ağır bir şekilde yaralandığı açıklandı.

Atık Su Tesisi Patladı

İnegöl ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan arık su arıtma tesisinde akşam saatlerinde patlama oldu. Saat 21:00 civarında yaşanan olayın tesiste bulunan çamur kurutma alanında meydana geldiği tespit edildi. Çamur kurutma bölümündeki arızayı gidermek için çalışan Oğuzhan Moda ile Hüseyin Bozan patlama sonucunda ağır şekilde yaralandı. Patlamanın, çamur kurutma makinesinin metal bölümüne kaynak işlemi yapıldığı esnada yaşandığı öğrenildi.

2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Atık su arıtma tesisinde yaşanan patlama korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. 23 yaşındaki Oğuzhan Moda ile 38 yaşındaki Hüseyin Bozan’ın tesiste bakım görevlisi olarak çalıştığı kaydedildi. Aynı tesisteki diğer işleri tarafından hem polise hem de itfaiye ile sağlık personeline patlamayla ilgili bilgi verildi. İtfaiye ekipleri tarafından patlamada çıkan yangına müdahale edildi. Yangının küçük olduğu bu yüzden hızlı bir şekilde söndürüldüğü açıklandı.

Yaralanan 2 kişi de olay yerinden çıkarıldı. Yaralanın bakım görevlilerin acil kodu ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği açıklandı. Oğuzhan Moda ile Hüseyin Bozan’ın vücudunda 2’nci dereceden yanıklar meydana geldi. Hayati tehlikesi devam eden yaralı işçilerin yakınları hastaneye akın etti. Polis, patlamayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını duyurdu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atık Su Tesisinde Patlama: 2 Kişi Ağır Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin