Bakan Tekin, Geri Dönüşüm Projesiyle Okul Defteri Dağıtımı Törenine Katıldı

Bakan Tekin
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şehit Emrah Sağaz İlkokulu’nda Esenler Belediyesi’nin projesiyle geri dönüştürülmüş malzemelerden elde edilmiş okul defterlerinin dağıtım törenine katıldı. Törende, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentur yer aldı. Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet etti, öğrencilerin geri dönüşüm temalı resim yarışmasına hazırladığı eserlerin sergisine ziyarette bulundu. Program sırasında Bakan Tekin, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Bakan Tekin, etkinliği özel kılan üç önemli noktaya vurgu yaptı. İlk olarak, atıkların dünyayı kirletmemizin, gelecek nesillerin sağlığını tehdit etmemizin kabul edilemez olduğunu ve bu projenin bu önemli konuda bir farkındalık yarattığını belirtti. İkinci olarak, bu proje sayesinde ekonomik açıdan bir döngü oluşturulduğunu ve kazancın Esenler halkı ve gençlerle paylaşıldığını ifade etti. Üçüncü olarak ise pedagojik açıdan projenin değerini vurguladı. Çocuklara, dünyanın sadece şu anki nesillerin değil, geçmişten miras kalan bir varlık olduğunu ve aynı şekilde gelecek kuşaklara da sorumluluklarını hatırlattığını söyledi. Bu yüzden projenin bu üç boyutuyla oldukça değerli olduğunu dile getirdi ve projenin fikir sahiplerini tebrik etti.

Bakan Tekin, ayrıca eğitim ve öğretim yılının başlangıcında bu tür katkıların önemli olduğunu vurgulayarak, destek vermek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ve samimiyetle teşekkür edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Tekin, Geri Dönüşüm Projesiyle Okul Defteri Dağıtımı Törenine Katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin