Başakşehir’de Zincirleme Kaza Meydana Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde zincirleme trafik kazası oldu. Arıza yapan otomobilin yolun kenarına bırakılması sonucu trafik kazasının olduğu tespit edildi. Korku dolu anlara neden olan kaza sonucunda Abbas Yuva tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı. Kazada yaralanan diğer vatandaşların ise ambulansla en yakın hastanelere sevk edildiği ve tedavilerinin devam ettiği açıklandı.

Başakşehir’deki Kazada Canından Oldu

İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki Eski Edirne Asfalt Caddesi’nde zincirleme şekilde trafik kazası meydana geldi. Dün akşam saat 21:00 civarında meydana gelen zincirleme trafik kazasının sebebi ortaya çıktı. Arnavutköy ilçesine doğru ilerleyen yolun sağ şeridine park edilen arıza yapmış otomobilin kazaya neden olduğu tespit edildi. 34 FC 170 plakasındaki otomobil sürücüsü tarafından sağ şeride çekildi. Sürücünün otomobilin motorundaki sorun nedeniyle sağ şeride yanaştığı öğrenildi. Arıza yaşayan otomobilin hemen arkasından gelen 34 KY 2840 plakasındaki otomobilin sürücüsü koltuğunda ise Abbas Yuva oturuyordu.

Dikkatsizlik Nedeniyle Kaza Yaşandı

Abbas Yuva tarafından kullanılan 34 KY 2840 plakasındaki ticari aracın yol kenarındaki arızalı otomobile çarptığı belirlendi. Çarpma sonucu savrulan hafif ticari araç yolda ilerleyen diğer otomobillere vurdu. Zincirleme trafik kazasına dönüşen olay sonucunda İsmet İnal ve Çağla İnal’ın yaralandığı tespit edildi. Aynı istikamette ilerleyen diğer vatandaşlar tarafından hem polis ekiplerine hem de sağlık çalışanlarına bilgi verildi. Ağır bir şekilde yaralandığı görülen Abbas Yuva acil kodu ile ambulansla hastaneye götürüldü. Acil serviste tedavi altına alınan Abbas Yuva’nın sağlık personelinin tüm çabasına rağmen hayata tutunamadığı ve bugün vefat ettiği açıklandı. Zincirleme trafik kazasında yaralanan diğer vatandaşların ise tedavilerinin devam ettiği duyuruldu. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir’de Zincirleme Kaza Meydana Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin