Çorum’da Akaryakıt Tankeri Devrildi: Trafik Akışı Durduruldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’daki karayolunda akaryakıt tankeri devrildi. Samsun ile Ankara arasındaki karayolunda meydana gelen kaza sonucu tankerin sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Polis ekipleri tarafından karayolundaki trafik akışı durduruldu ve yoğun önlem alındı.

Çorum’da Yürekleri Ağızlara Getiren Kaza

Samsun ile Ankara arasındaki karayoluna bağlandığı Arifegazili köyü bölgesinde trafik kazası meydana geldi. Göksel Acar tarafından kullanılan akaryakıt tankeri karayoluna devrildi. Sürücü Göksel Acar’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu akaryakıt tankeri karayolu üzerindeki refüje çarparak devrildi. Trafik kazası sonucu sürücü Göksel Acar’ın ağır şekilde yaralandığı öğrenildi. Sağlık personeli tarafından akaryakıt tankeri sürücüne ilk müdahale gerçekleştirildikten sonra ambulansla en yakın hastaneye götürüldüğü açıklandı. Akaryakıt tankeri sürücüsü Göksel Acar’ın tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi paylaşıldı.

Karayolunda Trafik Akışı Kesildi

Çorum’un çift yönlü olarak Ankara ile Samsun’a bağlandığı karayolunda ise panik anları yaşandı. Karayoluna devrilen akaryakıt tankeri nedeniyle polis ekipleri tarafından trafik akışı çift yönlü olacak şekilde kapatıldı. Tankerden boşalan akaryakıtın karayolundan temizlenmesi için hem belediye ekipleri hem de karayollarına bağlı ekipler tarafından hummalı bir temizlik çalışması yürütüldü. Karayolunda yürütülen temizlik çalışması nedeniyle uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Yol temizleme işleminin tamamlanmasının ardından polis ekiplerinin gözetiminde trafik akışı yeniden sağlandı. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çorum’da Akaryakıt Tankeri Devrildi: Trafik Akışı Durduruldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin