Bursa’da Feci Kaza: Otobüs ile Otomobil Çarpıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Özel bir halk otobüsü ile çarpışan otomobil ağır hasar aldı. Trafik kazası sonu otobüste yer alan 7 yolcu ve otobüs şoförü yaralandı. Otomobil sürücüsünün de ağır şekilde yaralandığı açıklandı.

Bursa’da Yürekleri Ağıza Getiren Kaza

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Akhisar Mahallesi’nde Hüsnü Güven Bulvarı’nda trafik kazası oldu. Akşam saat 20:30 civarında meydana gelen kazada toplam 9 kişinin yaralandığı tespit edildi. 37 yaşındaki Selami Ataman tarafından kullanılan özel halk otobüsü TOKİ konutları yönünde ilerliyordu. Selami Ataman’ın sürücü koltuğunda oturduğu 16 M 06145 plakasındaki otobüs, aynı yolun karşı istikametinden gelen otomobil ile çarpıştı. 23 yaşındaki Muhammet Öztarakçı tarafından kullanılan otomobil çarpmanın etkisiyle özel halk otobüsünün altına girdi. Çevredeki vatandaşların yüreklerini ağızlarına getiren kazada da otobüs şoförünün sürücüsü Selami Ataman ve otomobil sürücüsü Muhammet Öztarakçı yaralandı. Muhammet Öztarakçı’nın kullandığı otomobilin yolcu koltuğunda oturan 22 yaşındaki Gülse Demirkan’ın da yaralandığı tespit edildi.

Otobüs Yolcuları Hastaneye Kaldırıldı

İnegöl ilçesindeki TOKİ konutlarına doğru ilerleyen özel halk otobüsünün içindeki yolcularda trafik kazasında yara aldı. Otobüs yolcusu olduğu öğrenilen 15 yaşındaki Ömer Daldagül, 52 yaşındaki Havva Akdağ, 52 yaşındaki Remzi Akdağ, 25 yaşındaki Hazen Hicran Yılmaz ve 41 yaşındaki Khalida Zufarova’nın kaza sonucu yaralandığı tespit edildi. Kazaya tanıklık eden vatandaşlar tarafından hem polis ekiplerine hem de itfaiye personeline haber verildi. Sağlık personeli de olay yerine intikal ederek yaralı vatandaşlara ilk müdahalede bulundu. Otomobil sürücüsü 23 yaşındaki Muhammet Öztarakçı ise sıkıştığı yerden itfaiye personeli tarafından çıkarıldı.

Trafik kazası sonucu yaralanan vatandaşlar sağlık personeli tarafından ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Trafik kazasında yaralanan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlike taşımadıkları açıklandı.  Kaza nedeniyle Akhisar Mahallesi’nde Hüsnü Güven Bulvarı’nda trafik durduruldu. Çekici araçlarla özel halk otobüsü ve otomobilin yoldan kaldırılmasıyla trafik yeniden ulaşıma açıldı. Otobüsün altında kalan otomobilin hurdaya döndüğü görüldü. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa’da Feci Kaza: Otobüs ile Otomobil Çarpıştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin