Niğde’de Feci Kaza: Karı-Koca Can Verdi, 3 Kişi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Niğde’nin Çamardı Otoyolu’nda trafik kazası meydana geldi. İki otomobilin birbirine çarptığı kaza sonucu Ramazan Türköz ve eşi Ganimet Türköz olay yerinde can verdi. Trafik kazasında 3 kişinin yaralandığı ve tedavi altına alındıkları açıklandı.

Niğde Yolunda Canlarından Oldular

Niğde ile Çamardı arasındaki otoyolunda trafik kazası oldu. Akşam saat 19:00 civarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. 42 yaşındaki Osman A. tarafından kullanılan 51 AHH 682 plakasındaki otomobil, aynı yolda karşı şeritte ilerleyen Ramazan Türköz tarafından kullanılan 51 HV 568 plakasındaki otomobile çarptı. Kaza sonucu Ramazan Türköz ve yolcu koltuğunda oturan eşi Ganimet Türköz otomobile sıkıştı. Türköz çiftinin ağır şekilde yaralandığı görüldü. Aynı yolda ilerleyen diğer sürücüler tarafından hem polis ekiplerine hem de sağlık personeline kaza haberi verildi.

 

Dikkatsizlik Kazaya Neden Oldu

Çamardı Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazası sonucu Ramazan Türköz ile eşi Ganimet Türköz’ün hayatını kaybettikleri tespit edildi. Sağlık personeli tarafından talihsiz çiftin cansız bedenleri sıkıştıkları otomobilden çıkarılarak morga kaldırıldı. Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü Osman A. ise yaralandı. Osman A. ile birlikte otomobilde bulunan 53 yaşındaki Aynur Ş. Ve 18 yaşındaki Hasan D.’nin yaralandığı belirlendi. Sağlık personeli tarafından yaralılar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulans ile götürüldü. 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Niğde’de Feci Kaza: Karı-Koca Can Verdi, 3 Kişi Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin