Çağdaş Atan: ‘’Kayserispor’un Transfer Tahtası Açılacak’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan tarafından sarı kırmızılı yönetimden transfer tahtasının açılacağı sözünün alındığı açıklandı. Tecrübeli teknik adam, ‘’Yeni hayaller kurmamızı sağlayacak oyuncu kadrosu oluşturabileceğiz’’ dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 2022/23 sezonunun sona ermesiyle birlikte yeni sezon transfer çalışmaları başladı. Kayserispor Teknik Direktörlük görevini üstlenen Çağdaş Atan ise sosyal medya hesabı üzerinden geçmiş sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kayserispor yönetimi ile arasındaki ilişkinin dürüstlük üzerine kurulu olduğunu belirten tecrübeli hoca, ‘’Kayserispor’un hocası olarak çalışmaya karar verdiğim günden itibaren yönetim ile ilişkimiz karşılıklı olarak dürüst şekilde ilerledi’’ ifadelerini kullandı.

‘’Zor Şartlarda Hayal Kurduk’’

Kayserispor yönetimi ile sezon sonu bir araya gelerek görüştüğünü açıklayan Teknik Direktör Çağdaş Atan, ‘’Kayserispor’un transfer yasağı bulunuyordu. Bu yüzden kiralık statüsündeki oyuncularımız takımdan ayrılması söz konusuydu. Oyuncu kadromuza dahil olacak yeni oyuncular olmayacaktı. Bizim oyuncu kadromuz ilk günden son güne kadar birlikte olmak isteyeceğimiz ve beraber idman yapacağımız bir kadroydu. Biz, zor şartlar altında da olsak beraber olma hayalini kuruyorduk. Bu birliktelik sadece para ile açıklanamaz. Oyuncularımızla birlikte hayallerimizin bütçelerden de paradan da büyük mottosu ile yürüdük. Şampiyonluk hedefiniz varsa birlik ve beraberlik içerisinde olmak kolay olacaktır. Kayseri halkı ve taraftarı da bizim hayalimizi sahiplendi. Bu sahiplenme sayesinde bugüne kadar tanık olmadığım şekilde kenetlenmemiz ortaya çıkmış oldu’’ şeklinde konuştu.

”İlk 11’den 4 Oyuncumuz Ayrıldı”

Kayserispor forması giyen oyuncuların sezon içerisinde farklı pozisyonlarda görev aldığına dikkat çeken Teknik Direktör Çağdaş Atan konuşmasına şöyle devam etti:

‘’Kadromuzdaki tüm oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Her bir oyuncumuz üst seviyeye sahip olduğunu kanıtlamış oldu. Geride bıraktığımız sezonda ilk 11’de görev alan 4 oyuncumuz takımdan ayrıldı. Onur da bu oyuncular içerisinde bulunuyor. Buna rağmen oyuncu kadromuzda eksiklikler oldukça çoğalmayı başardık, birlik ve beraberlik içerisinde büyüdük. Merkez üstü Kahramanmaraş olan ve hepimizi etkileyen depremleri yaşadık. Oyuncularımızla birlikte haftalar boyunca Kayserispor tesislerinde konakladık. Tüm bunlar yetmedi. Ceza aldığımız için sahada kazanılan puanların silindiğini gördük. Tüm olumsuzluklara rağmen umursamadık. Her gün büyüyen oyunumuzu oynamaya devam ettik.”

Çağdaş Atan: ‘’Kayserispor Taraftarı Bizi Ayağa Kaldırdı’’

Kayserispor Teknik Direktörü Atan, ”Futbolda güzel oyun için dizilişlerin değil, birlik içerisinde hareket edebilmenin üstün olduğunu söyledik. Takım olarak yeteneklerimiz, kadromuzdaki oyuncuların bireysel yeteneklerinin üstünde oldu. Oyuncularımız, onlara destek olan kulüp çalışanlarımız ve sürekli çalışan teknik heyetimiz bunu başardı. Kulübümüze zor şartlar altında olsalar dahi kaynak yaratmak için uğraşan yönetimimizin başarısıdır. Bizi düştüğümüz her seferde ayağa kaldıran ve destekleyen Kayserispor taraftarının büyük başarısıdır” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağdaş Atan: ‘’Kayserispor’un Transfer Tahtası Açılacak’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin