Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin’i Aradı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. İki lider Rusya’daki isyan hareketiyle ilgili değerlendirmeler de bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in telefonla görüştüğü açıklandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin’den isyan hareketiyle ilgili son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’e Destek Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmenin detayları açıklandı. Rusya’nın Ukrayna savaşında kullandığı paralı asker grubu Wagner tarafından başlatılan isyanla ilgili bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya devletinin isyan hareketine karşı aklıselim şekilde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdiği belirtildi. Rusya’da meydana gelen olaylar nedeniyle kimsenin bir vazife ve sonuç çıkarmaması gerektiğine dikkat çekildi.

‘’Rusya’daki Olaylar En Kısa Zamanda Çözülmeli’’

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’de destekte bulunduğu belirtildi. Türkiye’nin yaşanan olayların en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması için Rusya’ya destek olacağı ve üzerine düşecek görevi yapmaya hazır olduğu hatırlatıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Başkanı Putin’e sorunun uhulet ve suhulet içerisinde çözüme kavuşturulması yönünde tavsiye de bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin’i Aradı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin