Diyarbakır’da Camdan Atlamaya Çalışan Kadın Son Anda Kurtarıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki bir binada intihar girişimi meydana geldi. Binanın 2’nci katında oturan bir kadın camdan atlamaya çalıştı. Yoldan geçen vinç içindeki bir kişi tarafından intihar etmeye çalışan kadın kurtarıldı. Korku dolu anlar çevredeki vatandaşlar tarafından an ve an kamera kaydına alındı.

Diyarbakır’da Yürek Yakan Olay

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki Halim Apartmanı’nında intihar girişimi oldu. Öğlen saat 14:00 civarında meydana gelen olayda 7 katlı apartmanın 2’nci katında oturan bir kadın intihar etmeye çalıştı. Dairenin içerisinde bulunanlar ise kadının intihar etmesini engelledi. İntihar etmeye kararlı olan kadın camdan dışarı çıkarak boylu boyunca sarktı. Dairenin içinde bulunan 2 kişi ise kadının düşmesini engelledi. İntihar etmeye çalışan kadının kendisini tutanların elinden kurtulmak istediği ve debelendiği görüldü. Talihsiz kadının hangi sebeple intihara kalkıştığı ise netlik kazanmadı. Dairedeki kişilerin hızlı müdahalesi sonucu intihar girişimi engellenebildi.

Vatandaşlar Yoğu Çaba Gösterdi

Çevredeki vatandaşlar ise kadının aşağı düşmesi halinde ölmemesi için çeşitli önlemler aldı. Çarşaf ve örtüler kullanılarak branda haline getirildi. Ayrıca, yere sünger yatak konuldu. İsmi öğrenilemeyen genç kadının intihara kalkıştığı esnada yoldan geçen bir vinç de olaya müdahil oldu. Vinç sepetine çıkan bir vatandaş, kadının camdan içeri alınması için yardımda bulundu. Korku ve heyecanın bir arada yaşandığı intihar girişimi vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Cep telefonu kameralarıyla olay anı görüntülendi. Genç kadının camdan içeri alınması ile olay sona erdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek intihar girişiminde bulunan kadın ile görüştü. Talihsiz kadın sağlık personeli tarafından ambulans ile hastaneye götürüldü. Polis ekipleri intihar girişimiyle ilgili olarak inceleme başlatıldığı bilgisini paylaştı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır’da Camdan Atlamaya Çalışan Kadın Son Anda Kurtarıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin