Doktor Olan Eşini Öldürüp, İntihar Etti!

Doktor Olan Eşini Öldürüp, İntihar Etti!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanya ilçesindeki olayda, sağlık teknisyeni Mustafa Bağce’nin boşanma aşamasında olduğu doktor eşi Melek Bağce’yi öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi.

Kendisine Ateş Ederek İntihar Etti

Olay, Alanya’nın Küçükhasbahçe Mahallesi’ndeki 5 No’lu Damlataş Aile Sağlık Merkezi’nde meydana geldi. Bugün görülen boşanma davasının ertelenmesinin ardından, Mustafa Bağce sağlık merkezine gelerek eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüdü ve Mustafa Bağce, eşini göğsünden bıçakladı. Ardından, tabancasını kullanarak kendisine ateş etti.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Melek Bağce ve Mustafa Bağce’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin cansız bedenleri, incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.

Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, yaptığı açıklamada, “Bugün bir sağlık çalışanı hekim arkadaşımızı ailevi bir nedenle işlenmiş cinayetle kaybettik. Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Ailevi nedenlerle de olsa her türlü cinayetin son bulmasını istiyoruz, ama maalesef bu tür olaylar tekrar tekrar yaşanıyor. Bugün boşanma duruşmaları olduğu söyleniyor. Duruşma sonrasında bu cinayet işlenmiş” şeklinde konuştu.

Çiftin bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı sağlık merkezinin kapısında yer alan ‘Kadına El Kal-Ka-Maz’ afişi ise dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Doktor Olan Eşini Öldürüp, İntihar Etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin