Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den Dikkat Çekici Açıklamalar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “vefa seçimi” olarak nitelendirerek “Bu seçim bir vefa seçimi. Sayın Cumhurbaşkanımız 21 yıldır gece gündüz demeden, ömrünü milletimize vakfetti. Şimdi inşallah milletimiz de 21 yılın şanına yakışır bir şekilde bir kez daha oylarını Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana kullanacak” dedi.

Bakan Dönmez, basın buluşmasında seçim sonuçlarını değerlendirirken, seçmenlere büyük katılımları ve seçimin enerji anlamında sorunsuz tamamlanmasını takdirle karşıladığını belirtti. Türkiye genelinde herhangi bir enerji sorunu yaşanmadan seçim sürecinin tamamlandığını söyleyen Dönmez, seçim güvenliğinin unsurlarından birinin enerji olduğunu ve bu alanda herhangi bir aksaklık yaşanmamasının önemli olduğunu vurguladı.

“İnsanlıktan Nasibini Almamış Kişiler.”

Bakan Dönmez ayrıca depremzedelere yönelik yapılan hareketlere de değindi. Deprem bölgesinde yaşanan seçim sonuçlarına tepki gösteren kişilerin, içlerindeki kin ve nefreti açığa çıkardıklarını ifade etti. Depremzedelerin acılarına rağmen siyasi hesaplar peşinde koşanları eleştiren Dönmez, bu kişileri “insanlıktan nasibini almamış kişiler” olarak nitelendirdi. Ayrıca, deprem bölgelerine gelen ve sadece göz boyamak için yardım yaptığını düşündüğü kişilere “deprem turisti” adını vererek onların gerçek yardım amaçları olmadığını, sadece kendi çıkarlarını düşündüklerini söyledi.

Tekirdağ’daki depremzedelerin misafirhanelerden çıkarılması konusuna da değinen Bakan Dönmez, bazı büyükşehir belediyelerinin seçim sonrasında depremzedeleri cezalandırmak amacıyla misafirhanelerden çıkarmaya kalktığını belirtti. Bu durumu eleştirerek, depremzedelerin AFAD’a yönlendirilmesinin adeta bir tiyatro olduğunu söyledi. Dönmez, seçim gecesi yaşanan olayları ve yapılan manipülasyonları da eleştirerek, milletin feraseti sayesinde oynanan oyunları bozduklarını ve gerçekleri anlattıklarını ifade etti.

“Bu Seçim Bir Vefa Seçimi”

Bakan Dönmez, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin önemine değinerek, bu seçimin bir vefa seçimi olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 21 yıldır millete hizmet ettiğini ve ömrünü millete adadığını söyleyen Dönmez, milletin bu seçimde de Erdoğan’a destek vererek ona yetki ve güvenini bir kez daha göstereceğine inandığını belirtti. Ayrıca, seçimlerde Cumhur İttifakı olarak sahada büyük bir çaba gösterdiklerini ve millete gerçekleri anlattıklarını ifade etti.

Ayrıca, seçim sürecinde yapılan algı operasyonlarına ve terörle iş birliği içinde olanlara da tepki gösterdi.

(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den Dikkat Çekici Açıklamalar!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin