Vagonun Üstünde Selfie Çekmek İsterken Akıma Kapılıp Ağır Yaralandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale’de yaşanan bir olayda, 15 yaşındaki lise öğrencisi Muhammed Ali Altundal, arkadaşlarıyla birlikte girdiği iddia üzerine yük vagonlarının bulunduğu alana girdi. Selfie çekmek amacıyla vagonun üzerine çıkan Altundal, elini kaldırdığı sırada üzerinden geçen yüksek gerilim hattıyla temas edip akıma kapılarak ağır bir şekilde yaralandı.

Olay, 6 Mayıs günü saat 16.30 sıralarında Fabrikalar Mahallesi, Millet Bulvarı’ndaki Kırıkkale Garı’nda meydana geldi. Altundal ve arkadaşları, güvenlik görevlilerini atlattıktan sonra yük vagonlarına ulaşarak selfie çekmek için vagonun üstüne çıktı. Ancak, Altundal’ın elini kaldırmasıyla birlikte üzerinden geçen yüksek gerilim hattına temas edip akıma kapılarak yere düştü ve ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından arkadaşlarının ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edilerek ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan Altundal sonrasında durumu ciddiyetini koruduğu bildirilerek Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi.

Altundal’ın Babasından Gençlere Uyarı!

Altundal’ın babası Hidayet Altundal, oğlunun arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine vagona çıktığını belirtirken, gençlerin sosyal medyada paylaşım yapmak için hayatlarını tehlikeye attıklarını ifade etti. Hidayet Altundal, oğlunun durumunun hala kritik olduğunu ve doktorların hayati riskinin azaldığını söylediğini belirtti. Kendi çocuğunun pişmanlık yaşadığını ve diğer gençlerin benzer hataları yapmaması için uyarıda bulundu.

(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vagonun Üstünde Selfie Çekmek İsterken Akıma Kapılıp Ağır Yaralandı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin