Erkek Arkadaşı İçin Önce Annesini Öldürdü Sonra İntihar Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 yaşındaki Dilara Alagöz, erkek arkadaşı ile görüşmesini istemeyen annesini öldürdü. Genç kız annesini öldürdükten sonra intihar etti. Aile faciasının yaşandığı olaydan sonra babaanne, ‘’Torunum Dilara’nın uyuşturucu kullandığını biliyorduk’’ dedi.

Genç Kız Annesini Öldürdü

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Çaldırın Mahallesi’nin 529’uncu sokağında kan donduran cinayet olayı yaşandı. Öğlen 16:00 civarında 25 yaşındaki Dilara Alagöz, annesi Ayşe Alagöz’ü öldürdü. 55 yaşındaki Ayşe Alagöz, kızının erkek arkadaşı ile görüşmesine engel olduğu için cinayete kurban gitti. Anne ve kızı arasındaki tartışma kanlı bitti. Dilara Alagöz’ün annesini mutfakta bulunan bıçakla öldürdüğü belirlendi. Anne Ayşe Alagöz’ün boyun ve sırt bölgesinde bıçak izlerine rastlandı.

Cinayetten Sonra Kaçtı

25 yaşındaki Dilara Alagöz’ün annesini öldürdükten sonra evden kaçtığı belirlendi. Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi’ne giden genç kız inşaatı devam eden 10 katlı apartmana çıktı. Çatıdan atlayan genç kızın cansız bedenine polis ekipleri ulaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Dilara Alagöz’ün cep telefonunu buldu. Genç kızın cep telefonun not bölümünde ‘’Annemi öldürdüğüm için intihar etmeye karar verdim’’ yazısı bulundu. Polis, Dilara Alagöz’ün yakınlarına ulaşarak olayla ilgili bilgi verdi.

Erkek Arkadaşı İçin Öldü

Dilara Alagöz’ün intiharı için polis tarafından aranan baba Hakkı Alagöz, eşinin de öldüğünü bildirdi. Alagöz ailesinin evine giden sağlık çalışanları ve polis, Ayşe Alagöz’ün cansız bedenini morga kaldırdı. 55 yaşındaki anne Ayşe Alagöz’ün cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Talihsiz annenin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından naaşı ailesine teslim edilecek. Eşinin cansız bedenini mutfakta bulduğunu söyleyen baba Hakkı Alagöz ise annesiyle birlikte eczaneye gitmek için evden çıktığını söyledi. Dilara Alagöz’ün babaannesi ise torununun uyuşturucu kullandığını ileri sürdü. Genç kızın uğruna önce annesini öldürüp sonra intihar etmesine neden olan erkek arkadaşı ise bilinmiyor.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erkek Arkadaşı İçin Önce Annesini Öldürdü Sonra İntihar Etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin