Eski Eş Dehşet Saçtı: 3 Kişi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’un Palandöken ilçesinde Kübra K. eski eşi tarafından yaralandı. 4 gün önce boşandıkları öğrenilen Bilgehan G., eski eşini ve yanındaki sevgilisini bıçakla yaraladı. Bilgehan G. hızını alamayarak aynı bıçakla kendi elini de kesti. Kübra K.’nin yeni sevgilisinin ise çocuklarının bakıcısı olduğu belirtildi.

Kıskançlık Krizi Geçirdi

Erzurum’un Palandöken ilçe merkezindeki Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunan evde kıskançlık krizinden dolayı yaralama olayı meydana geldi. 41 yaşındaki Bilgehan G. ile 25 yaşındaki Kübra K.’nın evlilikleri 4 gün önce sona erdi. 16 Ekim’de hakim karşısına çıkan çiftin 3 yıllık evliliği bitti. Çiftin bir oğlu olduğu öğrenildi. Boşanmanın ardından Kübra K.’nın oğlunun bakıcısı 20 yaşındaki Osman B.Y. ile ilişkisi olduğunu öğrenen Bilgehan G. kıskançlık krizine girdi. Eski eşi ile oturdukları eve giden Bilgehan G.’nin Kübra K.’yi vücudundaki 14 farklı yerden bıçakladığı açıklandı.

Önce Eski Eşine Sonra Sevgilisine Saldırdı

Bilgehan G., eski eşi Kübra K.’yı bıçakla yaraladıktan sonra sevgilisi olduğunu öğrendiği çocuk bakıcısı Osman B.Y.’nin evine gitti. Osman B.Y.’nin evininde Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde Kübra K.’nın oturduğu apartmanın karşısında olduğu açıklandı. Kıskançlık krizine giren Bilgehan G., 20 yaşındaki bakıcı Osman B.Y.’yi vücudunun 8 farklı noktasında bıçakla yaraladı. Hızını alamayan ve sakinleşemeyen Bilgehan G.’nin Kübra K. ile Osman B.Y.’ye saldırdığı bıçakla kendi elini de kestiği öğrenildi. Apartmanda oturan komşuların ihbarı üzerine hem polis ekipleri hem de sağlık personeli olay yerine geldi.

Polis Tarafından Gözaltına Alındı

Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’ne gelen polis ekipleri tarafından Bilgehan G. olay yerinden 500 metre uzaktaki açıklık alanda bulundu. Sinir krizi geçirdiği görülen Bilgehan G.’ye sağlık ekipleri müdahale etti. Asayiş Şube ekipleri tarafından tedavisi tamamlanan Bilgehan G. ifadesi alınmak üzere Erzurum İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 14 yerinden yaralanan Kübra K. ile çocuk bakıcısı olan sevgilisi Osman B. ise hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski Eş Dehşet Saçtı: 3 Kişi Yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin