Aydın’da Define Avcıları Yakalandı: 9 Gözaltı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Didim ilçesinde polis tarafından define avcıları yakalandı. SİT alanında elde yapılan patlayıcı kullanan 9 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı. Polis ekipleri çok sayıda patlayıcı malzemesi ve kazı için kullanılan araç-gereç buldu.

Define Avcılarına Operasyon

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından ihbar üzerine kaçak kazı yapan şahıslarla ilgili operasyon düzenlendi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’ndeki polis ekiplerinin de katıldığı operasyonda İnsansız Hava Aracı (İHA) kullanıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın da destek verdiği operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

SİT Alanında Yakalandılar

Aydın’ın Didim ilçesindeki SİT alanında kaçak şekilde kazı yapan şahısların suçüstü yakalandığı açıklandı. Sabah saat 05:00 civarında gerçekleştirilen operasyonda İnsansız Hava Araçları kullanılarak kaçak kazı yapan şahısların bulundukları yer belirlendi. Tarihi eser arayan 9 kişinin yanında jeneratörden matkap bataryasına, hiltiden batarja şarj aletine kadar çok sayıda kazı araç-gereci bulundu. Ayrıca, 24 adet elde yapılmış patlayıcı da bulundu. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edilen 9 şüpheli ifade işleminin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme şüphelilerin adli kontrol şartına bağlı olarak serbest kalmasına karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın’da Define Avcıları Yakalandı: 9 Gözaltı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin