Ev Sahibi, Kira Zammını Kabul Etmeyen Kiracısına Saldırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ev sahibi ile kiracısı arasında kira zammı kavgası yaşandı. Ev sahibi Ahmet Ö., kirayı iki katına çıkarmasını istediği Selamettin K.’ye saldırdı. Kiracı, ev sahibinden önce dayak yedi ardından da ısırılan parmağı kırıldı.

Ev Sahibi Korku Saçtı

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Mesudiye Mahallesi’nin 1. Işık Sokağındaki bir apartmanda ev sahibi ve kiracısı arasındaki tartışma korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Akşamüzeri saat 18:00 civarında meydana gelen olayda evin sahibi olan 56 yaşındaki Ahmet Ö., kiracısı Selamettin K.’nin yanına geldi. 1800 TL olduğu öğrenilen kira bedeline zam yapmak isteyen Ahmet Ö. Kiracısından 3 bin 600 TL istedi. Kira zamlarında yasal sınırın yüzde 25 olduğunu ifade eden 63 yaşındaki Selamettin K. ise kira zammını kabul etmedi. Ahmet Ö. Ve Selamettin K. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

Parmağını Isırarak Kırdı

Evin sahibi olan Ahmet Ö., kiracısı Selamettin K.’nin kira zammını kabul etmemesi üzerine saldırıya geçti. 63 yaşındaki Selamettin K.’yi darbeden Ahmet Ö. Ardından da kiracısının parmağını ısırarak kırdı. Aynı apartmanda oturan vatandaşlar tarafından kavga hem polis ekiplerine hem de sağlık personeline ihbar edildi. Parmağı kırılan ve dayak yiyen Selamettin K.’nin tedavi amacıyla İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği açıklandı. Evin sahibi olan ve kiracısına saldıran Ahmet Ö. İse polis tarafından gözaltına alındı. Selamettin K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Polis, olayla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev Sahibi, Kira Zammını Kabul Etmeyen Kiracısına Saldırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin