Galatasaray’a Alanyaspor Maçına Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’de 13’üncü hafta maçları için hazırlık çalışmaları başladı. Alanyaspor ile Rams Park’ta karşılaşacak olan Galasaray, 4 günlük iznin ardından antrenman çalışmalarına start verdi. Galatasaray forması giyen futbolcular yarın ise çift antrenman yapacak.

Süper Lig’de Heyecan Artıyor

Türkiye A Milli Takımı’nın Almanya ve Galler ile oynayacağı maçlar nedeniyle Trendyol Süper Lig’e ara verildi. Milli maçlar için verilen ara 24 Kasım tarihinde son bulacak. 25 Kasım’dan itibaren ise Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig’de averajla 2’nci sırada bulunan Galatasaray, milli aradan sonraki ilk maçını 25 Kasım Cumartesi günü Alanyaspor ile oynayacak. Rams Park’ta oynanacak olan maç öncesi oyuncular hazırlık çalışmalarına başladı.

Okan Buruk’un Öğrencileri Toplandı

Sarı kırmızılı ekip, ligde oynadığı son maçta sahadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Yoğun maç fikstürü nedeniyle üst üste sahaya çıkan sarı kırmızılı oyuncular, milli ara ile birlikte 4 gün izin yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanan oyuncular maç hazırlık çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Okan Buruk’un liderliğinde gerçekleştirilen ilk idmanda oyuncular hem kondisyon hem de topla birlikte çalışma yaptı.

Mutlak Galibiyet Hedefi Var

Trendyol Süper Lig’in 13’üncü haftasında oynanacak maç öncesi sarı kırmızılı ekip yoğun bir antrenman dönemi geçirecek. Milli takımdaki oyuncuların katılmadığı antrenmanda fiziksel seviyenin üst noktaya taşınması için çalışmalar gerçekleştirildi. Galatasaray’ın önümüzdeki süreçte de maç fikstürü yoğun olacak. Sarı kırmızılı ekip yarından itibaren ise günde çift idman sistemine geçecek. Sabah saat 11:30 civarında başlayacak olan idman, öğlen saat 16:30’da yapılacak olan ikinci antrenmanla devam edecek. Alanyaspor karşısında mutlak galibiyet ile sahaya çıkacak olan sarı kırmızılı ekip, milli ara döneminde futbolculara kondisyon yüklemesi yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray’a Alanyaspor Maçına Hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin