GOODFORYOU Mikro Girişimcilere Destek Oluyor

GOODFORYOU Mikro Girişimcilere Destek Oluyor
GOODFORYOU Mikro Girişimcilere Destek Oluyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girişimci Cem Akın, dijital eğitim sektöründe faaliyet göstermekte olan GOODFORYOU’yu mikro girişimcilere düşük maliyetle iş kurmayı öğretmek hedefiyle kurduğunu belirterek, “Eğitim ve mentorluk platformumuzla, dijital teknoloji dünyasında mikro girişimcilere destek oluyoruz” dedi.

GOODFORYOU Mikro Girişimcilere Destek Oluyor
GOODFORYOU Mikro Girişimcilere Destek Oluyor

GOODFORYOU Mikro Girişimcilere Destek Oluyor

Dijital eğitim sektöründe faaliyet göstermekte olan GOODFORYOU, mikro girişimcilere destek oluyor. Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan girişimci Cem Akın, eğitim ve mentorluk platformlarında, dijital teknoloji dünyasında yer alan mikro girişimcilere destek olduklarını söyledi.

GOODFORYOU kurucusu Cem Akın, bu girişimi ile genellikle büyük yatırımlara veya yüksek bütçelere dayanan girişimcilik stratejilerine meydan okuyan bir iş modeli ortaya çıkarmayı amaçladığını belirterek, bu nedenden ötürü söz konusu eğitim ve mentorluk platformu projesini ortaya koyduğunu söyledi.

Cem Akın, söz konusu dijital platformda, kendi işini kurmak veya var olan işini geliştirmek isteyen kişilere ‘16 Adım Programı’ ile iş kurma konusundaki yolculuğa nasıl çıkacaklarını ve ‘100 Adımda İş Kurma Kılavuzu’ ile işlerini nasıl kuracaklarını öğrettiklerini belirterek, ayrıca ‘Mentorluk Aplikasyonu’ ile de iş kurma yolcuğunu sırasında yolda nasıl kalınacağı öğrettiklerini söyledi.

Şirketin Amerika‘da kurulduğunu belirten Akın, şirketin planları arasında platformu; 2023 yılının ikinci çeyreğinde Amerika ve Türkiye’ye ek olarak, İngiltere ve Avrupa’da kurulacak olan ofislerle genişletmek olduğunu belirtti. Akın, atacakları bu adımla dünya genelinde gelecek vadeden mikro girişimciler üzerinde önemli bir etki yaratmayı amaçladıklarını söyledi.

Bireylerin potansiyelini ortaya çıkarmayı ve kendi işlerinin sahibi olmaları konusundaki hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini vurgulayan Akın, platform içerisinde yer alan dijital Mentorluk Aplikasyonu’na yapay zeka teknolojisini entegre etmek adına çalıştıklarını belirtti.

Akın, son olarak mikro girişimcilere 7 gün 24 saat rehberlik sağlayacak olan bu yapay zeka mentorluk yazılımıyla, erişilebilir eğitimi ve kişiselleştirilmiş dijital mentorluğu birleştirerek, mikro girişimcilerin başarı oranını yüzde 1’den yüzde 10’lara, yüzde 20’lere yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GOODFORYOU Mikro Girişimcilere Destek Oluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin