Göztepe’den Çifte Kıskaç

Göztepe'den Çifte Kıskaç
Göztepe'den Çifte Kıskaç
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Göztepe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken şimdi de biri yabancı iki futbolcuyu listesine aldı.

Göztepe'den Çifte Kıskaç
İzmir Temsilcisi

Göztepe’den Çifte Kıskaç

Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Göztepe, Erzurumpor FK’dan golcü Eren Tozlu ve Senegal Ligi ekiplerinden Diambars’ta forma giyen kanat oyuncusu Sory Diallo’nun peşine düştü.

Göz-Göz’lü kurmayların 20 yaşındaki Senegalli Diallo’yu çok beğendiği ve kulübe kazandırmak adına çalışmalarını hızlandırdığı bildirildi. Sarı-kırmızılı takımın hisselerinin yüzde 70’ini elinde bulunduran Sport Republic ekibinin, Sory Diallo’yu bir turnuvada izledikleri de ifade edildi.

Yerli transerde de hareketli günler geçiren İzmir temsilcisi, Erzurumspor FK’da forma giyen ve geçtiğimiz sezonda çıktığı 31 maçta toplam 13 gol atıp 4 de asist yapan Eren Tozlu’ya teklifini götürdü.

Eren’in şampiyonluğa oynayacak bir takıma gitmek istediği kaydedildi. Futbol kariyeri boyunca Giresunspor, Pazarspor, Mersin İdman Yurdu, Samsunspor, Yeni Malatyaspor ve Erzurumspor FK’da forma giyen 32 yaşındaki deneyimli futbolcu, kariyer boyunca çıktığı 369 maçta toplam 98 gol atmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe’den Çifte Kıskaç

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin