Hatay’da Üst Üste Uyuşturucu Operasyonları Düzenlendi: 2 Kişi Tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ayrı ayrı uyuşturucu operasyonları düzenlendi. Jandarmanın düzenlediği operasyonda 10 kilonun üzerinde esrar ele geçirilirken; polis operasyonunda ise 12 kilo kokain bulundu. Ayrıca, 18 bin dolara yakın para ile birlikte çeşitli uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silaha el konuldu. Operasyon sonucu gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Hatay’da Uyuşturucu Ticareti Engellendi

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin engellenmesine yönelik operasyonlar yapılmaya devam ediyor. Altınözü ilçesindeki Keskincik Mahallesi’nde bulunan bir eve jandarma ekipleri tarafından baskın gerçekleştirildi. Şüphelilerin hem teknik hem de fiziksel olarak takip edilmesi sonucu uyuşturucu imalatı ile ticaretinin gerçekleştirildiği ev tespit edilmişti. Jandarmanın uyuşturucu operasyonu sonucu 10 kilonun üzerinde gram şeklinde paketlenmiş esrar ele geçirildi. Operasyon kapsamında 56 tane uyuşturucu içerikli hap ile birlikte 5 grama yakın metamfetamin bulundu. Jandarmanın baskın düzenlediği evde uyuşturucu maddelerin yanı sıra 18 bin dolara yakın para bulundu. 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 2 adet kurusıkı silah ve 103 adet mermiye el konuldu. Jandarma ekiplerinin operasyon düzenlediği evde bulunan 1 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen şüphelinin ifadesi alındı. Şüpheli, daha sonra mahkemeye götürülerek hakim karşısına çıkarıldı. Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla ile şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

 

Polis Ekiplerinden Uyuşturucuya Geçit Yok

Hatay’ın Antakya ilçesinde ise polis ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu yapıldığı açıklandı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin katıldığı operasyonda şüphelilerin hem teknik hem de fiziksel olarak yakın takibe alındığı belirlendi. Antakya ilçesindeki konumu açıklanmayan adrese gerçekleştirilen baskın sonucu uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri, baskın yaptıkları adresteki inceleme çalışmaları sonucu 12 kilonun üzerinde gram şeklinde paketlenmiş kokain buldu. Polis ekiplerinin baskın düzenlediği esnada evde bulunan ve uyuşturucu maddeyi saklamaya çalıştığı tespit edilen Ş.O. yakalandı. Polis, Ş.O.’nun yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı. Antakya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Ş.O. adliyeye götürüldü. Mahkeme tarafından Ş.O.’nun tutuklanmasına karar verildi. Jandarma ile polisin gerçekleştirdiği ayrı ayrı uyuşturucu operasyonlarında yakalanan kişiler cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay’da Üst Üste Uyuşturucu Operasyonları Düzenlendi: 2 Kişi Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin