İzmir’de Uyuşturucu İmalathanesine Baskın Düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Menemen ilçesinde polis ekipleri tarafından uyuşturucu imalathanesi olarak kullanılan eve baskın düzenlendi. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki Asayiş Büro Amirliğine bağlı polislerin düzenlediği baskında çok sayıda uyuşturucu madde ve bitkiye el konuldu. Polisin gözaltına aldığı 1 kişi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

İzmir’de Uyuşturucu Yuvası Bulundu

İzmir Emniyet Müdürlüğü ile Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği operasyon sonucu uyuşturucu yuvası ele geçirildi. Asayiş Büro Amirliği’ndeki polis ekiplerinin Menemen ilçesindeki 9 Eylül Mahallesi’nde bulunduğu tespit ettiği uyuşturucu yuvasına baskın yapıldı. Polis ekiplerinin bir süredir hem teknik hem de fiziksel takiple incelediği uyuşturucu yuvasında başta esrar olmak üzere uyuşturucu madde üretiminde kullanılan bitkiler bulundu. Uyuşturucu maddelerin yapımında kullanılan bitkileri yetiştirmek amacıyla ısı ile ışık sisteminin kurulduğu belirlendi.

 

Uyuşturucu Yapımında Kullanılan Sistem Çökertildi

Menemen ilçesinde uyuşturucu yapımı için kullanılan evde yapılan inceleme de esrar bitkisinin yanı sıra farklı uyuşturucu maddeler de ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından baskın sonucu 1500’e yakın uyuşturucu içerikli hapa el konulduğu açıklandı. Ayrıca, satışa sunulacak şekilde hazırlanmış 400 grama yakın esrar bulundu. Uyuşturucu satışında kullanılan hassas terazi ve paketleme düzeneği bulundu.

Evde Esrar Yetiştirmişler

Esrar bitkilerinin ev ortamında yetiştirilmesinde kullanılan güneş engelleyici özellikte perdeler, özel olarak yapılmış ampuller ve kablo düzeneği olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin uyuşturucu yuvasına düzenlediği baskında bitkilerle ilgilenen R.L. adlı şahıs gözaltına alındı. Polis, uyuşturucu tacirlerine ait bir deftere de el koyduğunu duyurdu. Defterde, uyuşturucu teminin yapıldığı şahıslara ait numaraların bulunduğu tespit edildi. Mahkemeye sevk edilen R.L.’nin ise tutuklanmasına karar verildi. R.L. cezaevine teslim edilirken, suç ortaklarının yakalanmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiği açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Uyuşturucu İmalathanesine Baskın Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin