Nevşehir’de Eski Kocasını Vuran Kadın Serbest Bırakıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir’de trafikte karşılaşan eski eşler Sami K. ile Pınar Ç. arasındaki tartışma kanlı bitti. 34 yaşındaki Sami K., tesadüfen yolda gördüğü eski eşi Pınar Ç.’yi arabadan zorla çıkarmaya çalıştı. Pınar Ç. ise eski eşinin şiddeti karşısında tabancasını kullandı. Mahkemeye çıkan Pınar Ç.’nin tutuksuz yargılanmasına ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Nevşehir’de Eski Eşler Tartıştı

Nevşehir’in Cevher Dudayev Mahallesi’ndeki Üstad Necip Fazıl Bulvarı’nda silahlı kavga oldu. Gece saat 00:30 civarında meydana gelen olayda 34 yaşındaki Sami K., 50 AB 934 plakasındaki otomobili ile  trafikte seyir halinde bulunurken eski eşi Pınar Ç. ile denk geldi. Başka bir otomobilin içerisindeki eski eşini gören Sami K.’nin çok sinirlendiği öğrenildi. Pınar Ç.’nin içinde bulunduğu otomobili durduran Sami K., eski eşini indirmek için fiziksel şiddet kullandı. Otomobilden inmek istemeyen Pınar Ç., Sami K.’yi ikna etmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Bunun üzerine Pınar Ç. beylik tabancasını yanında bulunan çantadan çıkararak Sami K.’yi vurdu.

 

Eski Eşlerin Kavgası Kanlı Sona Erdi

Cevher Dudayev Mahallesi’ndeki Üstad Necip Fazıl Bulvarı’nda seyir halinde bulunan diğer otomobil sürücüleri tarafından olaya tanıklık edildi. Hem polis ekiplerine hem de sağlık çalışanlarına olayla ilgili bilgi aktarıldı. 34 yaşında olduğu öğrenilen Sami K., tedavi amacıyla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Eski eşini silahla vurarak yaralayan Pınar Ç. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne sevk edildi. Sami K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi işlemlerinin tamamlanmasının ardından taburcu olduğu açıklandı. Nevşehir Adliyesi’nde hakim karşısına çıkan Pınar Ç.’nin ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Pınar Ç. mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nevşehir’de Eski Kocasını Vuran Kadın Serbest Bırakıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin