Hull City Başkanı Acun Ilıcalı: ‘’Hedefimiz Tarih Yazmak Olacak’’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ligde mücadele eden takımı ve ülke futboluyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hull City ile yeni bir yolculuğa çıktığını belirten Acun Ilıcalı, ‘’Hedefimiz tarih yazmak olacak’’ dedi.

Corendon Summer Tour 2023 programı kapsamında Türkiye’ye gelen Hull City takımı hazırlık maçlarıyla Türk sporseverlerin karşısına çıkacak. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından satın alınan İngiliz kulübü, Galatasaray ve Atakaş Hatayspor ile hazırlık maçı oynayacak. Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, hazırlık maçları öncesinde medya mensuplarıyla bir araya geldi.  Hull City Başkanvekili Tan Kesler’in yanı sıra teknik direktörü Liam Rosenior ve futbolcu Liam Delap’ta toplantıya katıldı.

‘’Hull City ile Hayalim Gerçekleşti’’

Hull City’deki taraftarlar ile birlik içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Acun Ilıcalı, ‘’Kulübü satın aldıktan sonra ilk düşüncem; önemli liglerde oynayabilen bir takımımızın olmasıydı. Bu durumu hayalden öte olarak değerlendiriyorum ve mutluyum. 20 bin taraftar stattaki son maçımızda Türk bayraklarıyla tribünde yerini aldı. Yaşadığım duyguları kelimelerle ifade etmem mümkün olamaz. Şehirdeki taraftarlarla birlik içerisindeyiz. Bizi sahiplendiler ve geleceğe inançla bakıyorlar. Hocamız Liam Rosenior ile 8 ay önce çalışmaya başladık. Önümüzdeki yeni döneme başarıya aç şekilde başlayacağız. Galatasaray ile oynayacağımız maçı heyecan verici buluyorum’’ diye konuştu.

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı Transfer Açıklaması

Spor medyasının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Hull City Başkanı Acun Ilıcalı transfer dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu ‘’İrfan Can Kahveci’yi transfer edecek misiniz’’ ve ‘’Ozan Tufan takımdan ayrılacak mı’’ sorularına yanıt veren Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

‘’Bu yönde bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe’nin oyuncusunu transfer etmek için harekete geçeceksem ilk adımım Başkan Ali Koç ile görüşme yapmak olacaktır. İrfan Can Kahveci hem çok beğendiğim hem de takdir ettiğim bir futbolcu. Ozan Tufan bizim için değerli bir oyuncumuz. Aynı şekilde Beşiktaş camiası da benim için değerlidir. Bu yönde bazı görüşmelerin olmasını normal buluyorum. Ozan Tufan, İngiltere’de mutlu olduğu için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor. Takımda kalarak katkı sağlayacaktır. Premier Lig’e gitmek için bizimle birlikte şartları zorlamayı sürdürüyor. Hull City taraftarı ve hocamızla da güzel bir uyum sağladı.’’

‘’Dünyanın En İyi Liginde Başarılı Olmak İstiyorum’’

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, ‘’Süper Lig’den bir kulübü satın almakla ilgili kesin alırım ya da almam diyemem. Şu an futbolun NBA’i olarak değerlendirilen noktayım. Amacım, dünyanın en iyi ligi olan İngiltere’de başarı sağlamak ve eşikteyim. İlerleyen dönemde neler olacağını bilmiyorum, lakin şu an için böyle bir düşüncem yok. Türkiye’de taraftar olmak mutlu olmamı sağlıyor. Hull City’i satın aldığımız ilk dönemde 8 bin taraftarımız vardı, şimdi ise maçlarımızı 20 bin taraftara yükseltmeyi başardık. Hull City ile bir üst lig olan Premier Ligi’ne girişi zorlamaya odaklanmış vaziyetteyiz’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hull City Başkanı Acun Ilıcalı: ‘’Hedefimiz Tarih Yazmak Olacak’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin