İstanbul Boğazı’nda Alarm: Gemi Trafiği Durduruldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Boğazı’ndan geçen SNP Pazar adlı gemide meydana gelen arıza alarma neden oldu. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün yakınlarında meydana gelen olaydan sonra gemi trafiğinin durdurulmasına karar verildi. 80 metre uzunluğundaki kargo gemisinin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

İstanbul Boğazı’nda Kurtarma Çalışması Başladı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş yapan SNP Pazar adlı geminin makine bölümünde arıza meydana geldi. Gemi personeli tarafından Sahil Güvenlik’e verilen bilgi sonrası emniyet müdürlüğü harekete geçti. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından SNP Pazar adlı geminin kurtarılması için çalışma başlatıldı. İstanbul Boğazı’ndaki trafiğin durdurulması kararı alındı. 80 metre boyundaki geminin kargo yükü taşıdığı öğrenildi.

Kurtarma-7 adlı römorkörün arıza yapan gemiye müdahale ettiği açıklandı. Gemi trafiğinin ise geçici şekilde ve her iki yönde de kesildiği duyuruldu. Güvenlik amacıyla trafiğin durdurulmasına karar verildi. Denizdeki polis ekipleri ise yoğun güvenlik önlemleri aldı. 80 metre boyundaki ve ağır yük taşıyan SNP Pazar adlı geminin kurtarılması için yoğun çaba gösterildiği bilgisi paylaşıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul Boğazı’nda Alarm: Gemi Trafiği Durduruldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin