İstanbul’da Peçete Taşıyan TIR Alevler İçinde Kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Sancaktepe semtindeki Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki bir TIR’da yangın meydana geldi. Peçete yüklü olan TIR’daki yangın seyir halindeki diğer sürücüler tarafından fark edildi. Sürücü, TIR’ı emniyet şeridine aldıktan sonra aşağı atladı. Yangın kısa süre içerisinde büyüyerek TIR’ın alevler içinde kalmasına neden oldu. Maddi hasarın ağır olduğu yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürmeyi başardı.

İstanbul’da Korkutan Yangın

İstanbul’un Sancaktepe semtindeki Kuzey Marmara Otoyolu’nun Edirne yönünde ilerleyen bir TIR’da yangın çıktı. Akşam saat 20:30 civarında meydana gelen olayda Sakarya’dan İstanbul’a mal taşıyan TIR’ın alevler içerisinde kaldığı belirlendi. Peçete yüklü olduğu öğrenilen TIR, Arnavutköy’e doğru seyir halinde ilerliyordu. Ferhat Tetik tarafından kullanılan 54 AGR 102 plakasındaki TIR’ın motor bölümünde meydana gelen arıza nedeniyle yangının çıktığı tespit edildi. Motordaki arızanın sebebi ise henüz tespit edilemedi. TIR’ın ön bölümünden duman çıktığını gören sürücü Ferhat Tetik, emniyet şeridine geçti. TIR’dan dışarı atlayan sürücü yangına müdahale etmek için çeşitli girişimlerde bulundu. Yangın söndürme tüpünü kullanan sürücü Ferhat Tetik, başarılı bir sonuç elde edemedi.

Karayolundaki Diğer Sürücüler İtfaiyeye Haber Verdi

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Edirne istikametinde yaşanan olay seyir halindeki diğer sürücülerin de panik yaşamasına neden oldu. Uzun süre boyunca yangını söndürmeye çalışan sürücü Ferhat Tetik zor anlar yaşadı. Otoyolunda ilerleyen ve yangına tanıklık eden diğer sürücüler tarafından itfaiye ekiplerine bilgi verildi. Polis ekipleri de olay yerine intikal etti. Trafik akışında sorun yaşanmaması için güvenlik önlemleri alındı. Yangının büyüyerek diğer araçlara sıçraması engellendi. İtfaiye ekipleri ise kısa süre içerisinde büyüyen yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. TIR’ın peçete yüklü olmasından dolayı yangının bu denli hızlı yayıldığı tespit edildi. Peçete yüklü olduğu belirlenen TIR alevler içerisinde kaldı. Hem peçeteler hem de TIR’ın motor kısmı yangın nedeniyle kullanılamaz duruma geldi. Ağır hasarın meydana geldiği yangında ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı açıklandı.

 

TIR Sürücüsü Perişan Oldu

İtfaiye ekipleri tarafından yangın hızlı bir şekilde söndürüldü. TIR’ın kullanılmaz bir durumda olmasından dolayı sürücü Ferhat Tetik duygusal anlar yaşadı. Yangının neden çıktığına anlam vermediğini ifade eden sürücü Ferhat Tetik, ‘’Seyir halindeyken aracın ön tarafından dumanlar çıktığını fark ettim. Dumanların motordan geldiğini düşündüğüm için hemen emniyet şeridine geçtim. Yangını söndürmek için yangın söndürme tüpleri ile müdahale de bulundum fakat başarılı olamadım. İtfaiye ekipleri de o esnada yanıma geldi. Peçete taşıyordum, İstanbul’daki Arnavutköy’e mal teslim etmek için Sakarya’dan gelmiştim. Çok korkunç bir olay başıma geldi, üzgünüm ’’ diye konuştu. Polis ekiplerinin kontrolünde yanan TIR, karayolundan kaldırıldı. İtfaiye ise yangının hangi sebepten dolayı meydana geldiğini araştırmaya başladı. Sürücü Ferhat Tetik ise kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Peçete Taşıyan TIR Alevler İçinde Kaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin