Kahramanmaraş’ta Korkunç Kaza: TIR’ın Altında Kalan Sürücü Can Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta 19 yaşındaki İsa Ejderha’nın sürücü koltuğunda oturduğu minibüs kontrolden çıktı. Park halinde bulunan TIR’ın altına giren araç hurdaya dönüştü. 19 yaşındaki İsa Ejderha kaza sonucu hayatını kaybetti. TIR şoförü M.K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Görgü tanıkları ise talihsiz gencin frene basmadan TIR’ın üstüne doğru sürdüğünü ileri sürdü. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldığı açıklandı.

Kahramanmaraş’ta Feci Kaza Meydana Geldi

Kahramanmaraş’ın merkezinde yer alan Arsan Kavşağı’nda trafik kazası oldu. Akşam saat 19:30 civarında meydana gelen kazada 19 yaşındaki İsa Ejderhan yaşamını kaybetti. İsa Ejderha tarafından kullanılan 46 AFF 218 plakasındaki minibüsün, park halinde bulunan bir TIR’a çarptığı tespit edildi. Talihsiz gencin minibüsün direksiyon kontrolünü kaybettiği için TIR’a çarptığı düşünülüyor. Çarpmanın etkisiyle TIR’ın altına giren minibüs hurda dönüştü. Park halinde bulunan TIR’ın demir yükü taşıdığı ve bu yüzden çok ağır olduğu da tespit edildi. Öte yandan polis ekipleri tarafından trafik kazasının intihar olabileceği şüphesi üzerinde de durulduğu öğrenildi.

Talihsiz Genç, Trafik Kazasında Can Verdi

Arsan Kavşağı’ndaki servis yolunun üzerinde meydana gelen kazaya tanıklık eden vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak haber verildi. Polis ekipleriyle birlikte sağlık personeli de bölgeye geldi. İtfaiye ekiplerine de haber verildi. İtfaiye ekipleri tarafından 19 yaşındaki İsa Ejderha’nın cansız bedeni hurda haline dönüşen minibüsün içerisinden çıkarıldı. Bir saat boyunca devam eden çalışma sonucu talihsiz gencin cansız bedeninin hurda halindeki araçtan çıkarıldığı öğrenildi.  Sağlık çalışanları talihsiz gencin yaşamını kaybettiğini teyit etti. Kazanın meydana geldiği bölgeye cenaze nakil aracı ve tabut getirildi. İntihar şüphesinin de bulunduğu olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme çalışmasına başladı. İsa Ejdarha’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’ndaki morga kaldırıldı. Polis ekipleri, demir yüklü olduğu tespit edilen TIR şoförü M.K.’yi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen sürücünün ifadesinin alınacağı açıklandı.

Görgü Tanıdığından Şok Eden Açıklama

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasına tanıklık eden görgü tanıkları da polis ekiplerine ifade verdi. Kazaya şahitlik ettiği öğrenilen Mahmut Şimşek’in açıklaması ise kan dondurdu. İsa Ejderha’nın sürücü koltuğunda oturduğu minibüsün çok hızlı olduğunu belirten görgü tanıdığı, ‘’Araç, normalden fazla hıza sahipti. Sesinden anlaşılıyordu. Buna rağmen hızını kesmedi. Yolda fren izleri de bulunmuyor. Direkt olarak gidip TIR’a vurdu. Zaten, çarpmanın sonucunda arabanın TIR’ın altına girdiğini gördük’’ şeklinde konuştu. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi. İsa Ejderha’nın yaşamını kaybettiği haberinin de yakınlarıyla paylaşıldığı açıklandı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kahramanmaraş’ta Korkunç Kaza: TIR’ın Altında Kalan Sürücü Can Verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin