Van’da Hastalanan 3 Günlük Bebek Ambulans Helikopterle Taşındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Çatak ilçesinde 3 gün önce dünyaya gelen erkek bebek, sarılık hastalığına yakalandı. Doktorlar tarafından bebeğin, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde daha kapsamlı bir şekilde tedavi edileceğine karar verildi. Sağlık Bakanlığı’nın devreye girmesi ile yeni doğan bebek, ambulans helikopter ile taşındı. Doktorlar, bebeğin tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Van’da Yeni Doğan Bebek Tedaviye Alındı

Van’ın Çatal ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde 3 gün önce dünyaya gelen bebeğin sağlık durumu endişe yarattı. Doktorlar tarafından yeni doğan bebeğin sarılık hastalığına yakalandığı teşhis edildi. Çatak ilçesindeki devlet hastanesinde yeterli tedaviyi alamayacağı düşünülen bebeğin, araştırma hastanesine götürülmesine karar verildi. Çatak Devlet Hastanesi’ndeki doktorlar, İl Sağlık Müdürlüğü ile temasa geçti.

Sağlık Bakanlığı, Bebeğe Destek Elini Uzattı

Sağlık Bakanlığı devreye girerek yeni doğan bebek için ambulans helikopter tahsis etti. Sağlık personeli tarafından hazırlanan yeni doğan bebek, ambulans helikopter ile nakil edildi. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan 3 günlük erkek bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı. Bebeğin ailesi, Sağlık Bakanlığı yetkililerine ve doktorlara destekleri için teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van’da Hastalanan 3 Günlük Bebek Ambulans Helikopterle Taşındı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin