Kaza Sonucu Camdan Fırlayan Sürücü Tekerin Altında Kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırşehir ile Ankara arasındaki karayolunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın şiddetiyle otomobilinin ön camından dışarı fırlayan Oğuzhan Yücel, tekerin altında kaldı. 53 yaşındaki Oğuzhan Yücel’in vefat ettiği açıklandı.

Camdan Dışarı Fırladı

Kırşehir ile Ankara karayolunun 57’nci kilometresinde bulunan Kaman Çevreyolunda yürek yakan bir kaza yaşandı. Akşamüzeri saat 18:30 civarında meydana gelen olayda 53 yaşındaki Oğuzhan Yücel tarafından kullanılan 40 DN 589 plakasındaki otomobil, refüje vurdu. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu olayın meydana geldiği tespit edildi. Otomobilin şiddetli bir şekilde çarpması sonucu sürücü Oğuzhan Yücel, ön camdan dışarı fırladı. Kullandığı otomobilin alt tekerlerinin altında kaldığı tespit edildi.

 

Tüm Çabalara Rağmen Kurtarılamadı

Kaman Çevreyolu’ndaki diğer sürücüler tarafından hem polis ekiplerine hem de sağlık personeline kaza ile ilgili haber verildiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler Oğuzhan Yücel’in cansız bedeni ile karşılaştı. Talihsiz adamın cansız bedeninin Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki morg bölümüne kaldırıldığı açıklandı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Oğuzhan Yücel’in naaşı aile bireylerine teslim edilecek. Polis, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bilgisini paylaştı.

KIRSEHIR-ANKARA KARA YOLUNDA, OTOMOBILIN REFUJE CARMASI SONUCU CAMDAN FIRLAYIP TEKERIN ALTINDA KALAN SURUCU OGUZHAN YUCEL (FOTODA) HAYATINI KAYBETTI. FOTO-KIRSEHIR-DHA

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaza Sonucu Camdan Fırlayan Sürücü Tekerin Altında Kaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin