Konya’da Aranan Kadın Yeni Doğan Bebeğiyle Birlikte Ölü Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da hakkında kayıp ihbarı bulunan 32 yaşındaki H.A.’nin cansız bedeni bulundu. H.A.’nin yaşadığı adreste doğum yaptığı tespit edildi. H.A. ile birlikte yeni doğan bebeğinin de öldüğü belirlendi. H.A.’nın aile yakınlarından hamile olduğunu sakladığı, tek başına evde doğum yaptığı öğrenildi. Yeni doğan çocuğu yatak odasında bırakan H.A.’nın cansız bedeni ise banyoda bulundu. H.A. ve bebeğinin cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Konya’da Yeni Doğan Bebek Ölü Bulundu

Konya’nın merkez ilçesi Selçuklu’nun Bosna Hersek Mahallesi’ndeki Mesaj Caddesi’ndeki bir apartmanda olay meydana geldi. Akşam saat 20:00 civarında meydana gelen olayda fabrika işçisi olduğu öğrenilen H.A. ile birlikte yeni doğan bebeğinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Mesaj Caddesi üzerindeki bir binanın 6’ncı katında oturan H.A.’nin evde tek başına ve yetersiz şartlar altında doğum yaptığı tespit edildi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki polis ekipleri, yakınları tarafından hakkında kayıp ihbarında bulunulan H.A. için arama çalışması başlatmıştı. H.A.’nın kayıtlı adresine giden polis ekipleri hiç beklemedikleri bir tabloyla karşılaştı.

Hamile Olduğunu Ailesinden Sakladı

Selçuklu ilçesindeki bir fabrikada işçi olduğu öğrenilen H.A.’nin 3 gün önce izin aldığı belirlendi. Sağlık Ocağı’ndaki aile hekiminden rapor alan 32 yaşındaki kadın, doğum için evinde inzivaya çekildi. H.A.’nin yakınlarından hamile olduğunu sakladığı, bu nedenle hastaneye gitmediği öğrenildi. Evde tek başına doğum yapan H.A.’nın kan kaybından dolayı vefat ettiği tespit edildi. Polis ekipleri, H.A.’nın cansız bedenini banyoda bulurken, yeni doğan bebeğin ise yatak odasında olduğu belirlendi. Sağlık personelinin yaptığı inceleme sonucu bebeğin, 3 gün önce anne karnındayken öldüğü tespit edildi. H.A.’nın bebeğin karnında öldüğünü tahmin ettiği için doğum için hastaneye gitmediği düşünülüyor. Olay yeri inceleme ekipleri de H.A.’nın evine gelerek çalışma başlattı. H.A.’nin cinayete kurban gitme ihtimalinin de bulunduğu şüphesiyle soruşturma kapsamının genişletileceği öğrenildi. H.A. ile birlikte yeni doğan bebeği otopsi işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Konya Şehir Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konya’da Aranan Kadın Yeni Doğan Bebeğiyle Birlikte Ölü Bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Merkez Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin